Terroristen bedreigen Jamie Oliver

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Terroristen bedreigen Jamie Oliver

Bericht door Webmaster » 15 jun 2007, 19:31

Afbeelding

Jamie Oliver’s restaurant Fifteen in Watergate Bay zou moeten verdwijnen. Oliver wordt lastiggevallen door terroristen die dreigen explosieven in te gaan zetten. Het restaurant zou de lucht in vliegen als Olivier niet besluit zijn biezen te pakken.

De groep heeft het ook voorzien op Rick Stein die een restaurant in het nabij gelegen Padstow exploiteert. De beide koks zouden de lokale ondernemers schade berokkenen en ervoor zorgen dat de huizenprijzen in de genoemde dorpen exorbitant stijgen.

De actiegroep noemt zich The Cornwall National Liberation Army. De dreigementen worden door de politie serieus genomen. Een van de leden van het gezelschap is een activist uit Wales die in de tachtiger jaren Engelse vakantiehuizen heeft opgeblazen.

Een woordvoerder van Jamie Oliver’s Fifteen heeft laten weten teleurgesteld te zijn. ,,De winst van ons restaurant komt ten goede aan jongeren uit deze regio. Daarnaast maken wij gebruik van producten die uit deze regio (Cornwall, red) afkomstig zijn. Medewerkers en staf zijn ook uit deze regio afkomstig.’

Bron: http://www.missethoreca.nl/Sectoren/Restaurant/
Laatst gewijzigd door Webmaster op 21 jul 2007, 10:13, 1 keer totaal gewijzigd.
Kokforum.nl : de website voor koks

LWK
Berichten: 113
Lid geworden op: 22 aug 2006, 11:01
Locatie: Amsterdam

Bericht door LWK » 16 jun 2007, 08:55

Heb je succes, krijg je dit gezeik weer.

Waanzin.

Bijna net zo erg als wakkerdier.

ijsbeertje
Berichten: 66
Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
Locatie: Rotterdam

Bericht door ijsbeertje » 16 jun 2007, 09:01

het wordt steeds gekkker

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Politie pakt man op die Jamie Oliver bedreigde

Bericht door Webmaster » 10 jul 2007, 21:23

Afbeelding

De Britse politie heeft een 36-jarige man aangehouden in Cornwall die heeft gedreigd de auto's van de beroemde chef-koks Jamie Oliver en Rick Stein.

De man stuurde de dreigementen per e-mail en uit naam van de extremistische beweging de Cornisch Liberation Army (CNLA), meldt de Britse krant The Sun. De politie van Devon en Cornwall hebben vandaag bekendgemaakt dat de man op 4 juli is gearresteerd.

De extremisten van de CNLA schreven in de e-mails dat ze een hekel hebben aan de chefs, omdat door hun restaurants de prijzen van huizen en andere producten in Cornwall waren gestegen. Dit zou ten koste gaan van de inwoners van de Zuid-Engelse kustplaats.

Fifteen
De 32-jarige Oliver runt niet ver van Cornwall het liefdadigheidsrestaurant Fifteen. Kansarme jongeren worden vlakbij Watergate Bay opgeleid tot chef. Stein zwaait in het vissersdorp Padstow, ten noorden van Cornwall, de scepter over vier restaurants, een delicatessenwinkel, een patisserie, een koksschool en een hotel met 33 kamers.

De CNLA beschuldigt Stein ervan dat hij de lokale bedrijvigheid belemmert. De extremisten hebben verklaard dat de auto’s van Oliver en Stein doelwit zullen worden van ‘hun activiteiten’. Ook de klanten en gasten van de chef-koks zullen niet worden gespaard.

Borgtocht
De dreigementen worden serieus genomen, aangezien de CNLA beweert dat één van hun activisten lid was van het Free Wales Army, dat eerder Engelse vakantiehuizen in brand stak. De gearresteerde man is op borgtocht vrijgelaten. Hij moet zich 14 augustus weer melden bij het politiebureau in Newquay.

Oliver haalt zijn schouders op naar de dreigementen aan zijn restaurant Fifteen. ‘Ik voel me niet bedreigd omdat daden meer zeggen dan woorden,’ zegt hij. ‘Ik denk dat ze zich moeten richten tot de overheid en niet twee koks.’ Volgens Oliver zijn ‘miljoenen ponden naar de lokale gemeenschap in Cornwall gegaan’.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007310726,00.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Cornish_Na ... ation_Army
http://www.rickstein.com/rickstein_biography.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Wales_Army
http://www.cornwalltouristboard.co.uk/

Bron: http://www.elsevier.nl/
Kokforum.nl : de website voor koks

Dave1989
Berichten: 29
Lid geworden op: 14 jul 2007, 14:48
Locatie: noord-brabant

Bericht door Dave1989 » 15 jul 2007, 14:35

Ja, word inderdaad steeds gekker.Eindelijk succes in je leven, is het weer niet goed.Terroristen zullen nooit tevreden zijn.

Plaats reactie