Terras van jaar 2006

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
styliekokie
Berichten: 131
Lid geworden op: 31 mei 2005, 10:27
Locatie: vlakbij gouda

Terras van jaar 2006

Bericht door styliekokie » 07 jun 2006, 08:24

auberge de kieviet is uitgeroepen door de talkies als terras van jaar 2006.
frank
1 dag niet gekookt is een dag niet geleefd

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 07 jun 2006, 11:11

Je kan tegenwoordig ook overal een prijs voor krijgen.

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 07 jun 2006, 15:09

is anders goede reclame voor je bedrijf als je op een of ander lijstje bovenaan staat.

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 07 jun 2006, 17:36

Je zegt het zelf al, een of ander lijstje.

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 07 jun 2006, 23:49

dat maakt niet uit een of andere :P leest dat lijstje en hecht er op een of andere manier heel veel waarde aan

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 08 jun 2006, 00:15

of je staat goed in een lijstje..of niet...

:lol:
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

mlp
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 mar 2006, 18:58
Locatie: den haag

Bericht door mlp » 08 jun 2006, 01:52

bovenaan staan in een lijstje is zeker goed maar terras van het jaar worden is gewoon een kwestie van geld op tafel leggen. meer is het niet.
ken je klassiekers!

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 08 jun 2006, 09:45

Nou de reden dat ik er zo op reageer is omdat er al zo veel zijn. En je je echt af moet vragen hoe secuur die lijstjes samen gesteld worden. Een lijstjes van quote, ellen, viva, kranten etc... Allemaal leuk maar zouden ze echt al die restaurants af gegaan zijn ? Als je het beste terras van nederland wilt uitrijken verwacht ik dat je dr een kleine 90 % bezocht hebt. Natuurlijk is dit niet zomaar te doen. Michelin is ook met een leger aan personeel dag in dag uit bezig.
Ik denk dat die tijdschriften gewoon een beetje andermans lijstjes, en bekende zaken combineren samen met die natte vinger.

Afijn zelfs michelin heeft dus ooit die affaire gehad waaruit bleek dat het allemaal een beetje corrupt is daar. Nu weet ik de ster wel te waarderen die we dragen, maar er zijn in nederland dus blijkbaar restaurants die er een stuk minder hard voor hebben moeten werken.

Plaats reactie