Euro-toques

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Evert
Berichten: 52
Lid geworden op: 13 mar 2006, 22:07
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Euro-toques

Bericht door Evert » 28 mar 2006, 21:00

Zijn er leden van euro toques op het forum?

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 28 mar 2006, 23:14

niet dat ik weet...
was gister wel bij koppert cress aanwezig..
heb gekookt voor het goede doel.
was erg leuk om te doen.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

waal
Berichten: 89
Lid geworden op: 27 nov 2005, 19:37
Locatie: Den Bosch

Bericht door waal » 29 mar 2006, 08:46

waar was dat koppert kres ??
bij utrecht in de buurt

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 29 mar 2006, 09:56

nee joh...Monster, richting de zee
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

LordMureland
Berichten: 10
Lid geworden op: 13 okt 2005, 12:15

Bericht door LordMureland » 29 mar 2006, 12:12

Leuke producten, wij hebben Rob Baan hier op school ook gehad voor een presentatie en proeverij. Was erg geslaagd voor zowel leerlingen als leermeesters.

Die man is echt kookgek, hij is het afgelopen jaar ook bij El Bouli geweest om mee te denken over nieuwe gerechten!!

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 29 mar 2006, 12:31

Goeie vent..en een heel mooi bedrijf.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Evert
Berichten: 52
Lid geworden op: 13 mar 2006, 22:07
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door Evert » 29 mar 2006, 14:34

Was zeker een geslaagde dag, er is een mooi kookboek uitgekomen.
Het bedrijf is vanaf maandag het clubhuis van euro-toques.
dus zijn we op zoek naar koks die intresse hebben om er eens te komen koken,
en na willen denken of ze niet eens lid willen worden.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 29 mar 2006, 16:21

was jij er ook?
wat heb je gekookt?
weet je al hoe het boek er uit gaat zien dan?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Evert
Berichten: 52
Lid geworden op: 13 mar 2006, 22:07
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door Evert » 30 mar 2006, 23:10

Ja ik was er ook maar heb niet meegedaan voor het boek,
een oud collega van me heeft wel gekookt.
ik had zelf een afspraak met Arjen van iki bier,
en heb wat geholpen bij het vlees van The Duke of Berkshire
voor de vergadering van Euro-toques begon.

Plaats reactie