Horeca-ondernemer gezocht voor locatie in Amsterdam Zuidoost

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
l.broek
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 dec 2016, 22:07

Horeca-ondernemer gezocht voor locatie in Amsterdam Zuidoost

Bericht door l.broek »

We zijn met spoed op zoek naar iemand die bereid is om een restaurant/lunchroom en/of catering te starten in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Zuidoost aan de Keienbergweg. Het gaat om ongeveer 120 m2 ruimte waarvan deels keuken en deels in te richten is als horeca-aangelegenheid.

In het gebouw zelf zullen uiteindelijk ongeveer 50 mensen werkzaam zijn, echter in de nabije omgeving zijn momenteel al bedrijven geïnteresseerd in het afnemen van bijvoorbeeld lunches. Wij hebben deze contacten met diverse auto-bedrijven in de buurt. Ook zitten we dichtbij Arena Park waar veel behoefte is aan afwisselende en hoogwaarde catering.

Conform het bestemmingsplan is het op die locatie mogelijk om een horecavergunning te krijgen eventueel ook met alcoholvergunning.

Tevens zal in overleg met de verhuurder van het pand snel invulling moeten worden gegeven aan de ruimte omdat het anders als kantoorruimte zal worden ingericht. Er is dus enige haast geboden, mochten mensen interesse hebben dan horen wij het graag!
Plaats reactie