Pagina 1 van 1

Slagroom

Geplaatst: 02 dec 2014, 21:47
door Leonberger
In de diverse groothandels kun je veel soorten slagroom verkrijgen. De "echte" slagroom die door patissiers wordt gebruikt kan k niet vinden. Wie helpt?

Re: Slagroom

Geplaatst: 06 feb 2015, 10:50
door detuinman
Hmm ben ik ook wel benieuwd naar

Re: Slagroom

Geplaatst: 10 feb 2015, 22:04
door Ronald1998
Wij gebruiken bij mijn stage ook voor patisserie slagroom met ~43% vet. Naam/merk weet ik niet. Zal morgen eventjes kijken of we t nog hebben dan laat ik 't je weten voor als je 't nog niet weet.

Re: Slagroom

Geplaatst: 12 feb 2015, 00:51
door Ronald1998
Vermeersch dubbele room 43% hebben wij op google kan ik alleen vermeersch room vinden die is 40% hier de link.

http://www.nevejan.eu/nl/vermeersch-verse-room-40-1l-
tetrabrik-met-schroefdop.html

Hoop dat je hier wat aan heb...
groet

Re: Slagroom

Geplaatst: 12 feb 2015, 00:55
door Ronald1998
Link werkt niet meer zie ik.... google afbeeldingen en dan 'vermeersch patisserie' dan heb je m ook.