Pizza op het strand

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
jhuijben
Berichten: 3
Lid geworden op: 06 nov 2009, 12:24

Pizza op het strand

Bericht door jhuijben » 09 mei 2011, 15:36

Ik heb in m'n strandtent een Italiaans restaurant en haal met al mijn gerechten een goed niveau. Probleem zijn de pizza's, vind ze niet geweldig. Heb nu voorgebakken pizza's uit Italie. Ik zou ook wel n houtgestookte oven willen met eigengemaakt pizzadeeg, en dat zou ook wel werken als het in NL iedere dag 25 graden is. Probleem is dus dat ik ook op mindere dagen pizza's wil verkopen voor die 2 klanten. Soms is het gewoon 2 weken k..weer. Heb n goede kleine en grote steenoven. Vers deeg is n probleem i.v.m de houdbaarheid en gebrek aan echte pizzaiolo. Wie heeft de oplossing?

Gebruikersavatar
sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Pizza op het strand

Bericht door sjaak » 09 mei 2011, 21:56

volgens mij zijn er kant en klare d.v. bodems te koop
ik weet niet wat de kwaliteit is maar misschien een optie

jhuijben
Berichten: 3
Lid geworden op: 06 nov 2009, 12:24

Re: Pizza op het strand

Bericht door jhuijben » 10 mei 2011, 05:03

Die heb ik geprobeerd, van Punto e Pasta en van Al Capone. Beiden ok, maar niet super.

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: Pizza op het strand

Bericht door Emiel » 23 mei 2011, 23:47

Ik heb ooit een soort van pizzapers zien staan in een shoarma/pizzatent. Ik geloof dat men bolletjes kant en klare deeg uit de vriezer(?) gebruikt. Gewoon in het midden leggen, persen en klaar, duurde misschien 1 1/2 minuut. Stel dat de deeg werkelijk uit de vriezer komt, neem je gewoon uit wat je denkt wat je nodig hebt.

Plaats reactie