Wie helpt mij met het kiezen van een vakblad??

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
tordoir
Berichten: 4
Lid geworden op: 13 nov 2005, 15:17
Locatie: santpoort-zuid

Wie helpt mij met het kiezen van een vakblad??

Bericht door tordoir » 01 feb 2006, 15:21

Ik ben sinds enige tijd op zoek naar een goed vakblad met oog op de keuken. Ik heb al een beetje rondgekeken naar wat er allemaal op de markt is en heb er hoogstwaarschijnlijk een gevonden. Alleen weet ik niet of dit een leuk blad is en of het aan te raden is. Het blad heet culinaire saisonnier en verschijnt elk seizoen. Dit lijkt me wel erg leuk maar ik weet niet of dit wel alleen over de keuken gaat Wie kan me helpen mijn keus te maken? Groet bas

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 01 feb 2006, 17:07

misset

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 01 feb 2006, 23:49

wordt lid van van het koksgilde...daar zitten sowieso saissonier bij..
en dan evt misset of nemen ...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Haute-cuisine.nl
Berichten: 44
Lid geworden op: 13 dec 2005, 19:08
Locatie: USA

Bericht door Haute-cuisine.nl » 02 feb 2006, 16:33

Misschien hadden jullie de vraag niet goed begrepen,
maar er wordt gevraagd naar GOED vakblad
en dat is zeker niet de Horeca Misset !!! :twisted:

Alleen Saisonnier is een goed vakblad :D

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 02 feb 2006, 16:34

je krijgt er restaurant bij en daar staan wel interesante dingen in :P

kokkie79
Berichten: 39
Lid geworden op: 17 mar 2005, 00:04
Locatie: Heemskerk, Noord Holland

Bericht door kokkie79 » 02 feb 2006, 17:37

wordt nou maar gewoon lid van t koksgilde....

krijg je allerlei vakbladen voor niets: saisonnier (=top), misset resaurant (=top), misset horeca (=minder maar toch leuk om te lezen)
en je krijgt uitnodigingen voor de grote beurzen
en het exclusieve recht om regelmatig op maandagavond te gaan zuipen met andere koks in de three sisters pub op t leidseplein :wink:

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 00:08

ik heb het ook allemaal en krijg er nog geld bij ook :P

Gebruikersavatar
Haute-cuisine.nl
Berichten: 44
Lid geworden op: 13 dec 2005, 19:08
Locatie: USA

Bericht door Haute-cuisine.nl » 03 feb 2006, 00:13

Voor het geld is dat blad van misset het niet waard

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 00:16

studenten abo ;)

horeca journal was ook veel beter dan restaurant nu is

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 03 feb 2006, 00:49

voordeel was..dat dat maandelijks was...

of het nou echt beter was..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 00:51

wel beter dan restaurant. foto's waren iniedergeval beter

Gebruikersavatar
Haute-cuisine.nl
Berichten: 44
Lid geworden op: 13 dec 2005, 19:08
Locatie: USA

Bericht door Haute-cuisine.nl » 03 feb 2006, 01:26

Jammer dat jullie de essentie van de vraag helemaal kwijt raken !!

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 01:29

zoiets heet offtopic en dat hoort op een forum..

ontopic: Saisonnier is het betere blad..

Gebruikersavatar
Haute-cuisine.nl
Berichten: 44
Lid geworden op: 13 dec 2005, 19:08
Locatie: USA

Bericht door Haute-cuisine.nl » 03 feb 2006, 01:32

Toch fijn dat ik nog wat van je kan leren ....jammer genoeg heeft het helemaal niks te maken met koken !

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 01:40

ik hou mijn geheimen graag voor mezelf

Gebruikersavatar
Haute-cuisine.nl
Berichten: 44
Lid geworden op: 13 dec 2005, 19:08
Locatie: USA

Bericht door Haute-cuisine.nl » 03 feb 2006, 01:44

tuurlijk hoef je niet je geheimen te vertellen over wat je thuis doet... of wilden je beweren dat je ook nog geheimen over koken heb ?!

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 03 feb 2006, 01:45

haha mark

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster » 03 feb 2006, 08:33

Beste heren, zullen we meer bij de vraag blijven en niet ga off-topic gaan want dat is niet echt de bedoeling. korte antworden van ja en nee worden ongeroepelijk verwijderd.

Terry
Kokforum.nl : de website voor koks

waal
Berichten: 89
Lid geworden op: 27 nov 2005, 19:37
Locatie: Den Bosch

Bericht door waal » 03 feb 2006, 20:59

dus als je lid word van het koks gilde krijg je een abbonement op de saissonier en de misset???

waal

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 04 feb 2006, 01:14

je krijgt in elk geval saissonier
misset, als er 'n restaurant bijlage bij zit.
en wat catering blaadjes.

koksgilde heeft hele leuke uitstapjes..(ik ben wel eens mee geweest naar 'n kalfsslachterij, echt heel gaaf)

en 2x per jaar 'n diner. Asperge en Kerstdiner
kijk maar op www.koksgilde.nl
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

willem
Berichten: 114
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:15
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Bericht door willem » 05 feb 2006, 17:05

saissonier is gewoon goed,thuries is vaak ook leuk een frans blad,misset blader je door en dan gooi je t weg dus daar zou ik niet voor kiezen.

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Bericht door mark_s » 06 feb 2006, 14:48

in de supermark heb je ook een recepten blad die ik persoonlijk wel leuk vindt (Hij is 2 euro)

ik heb geen idee hoe het heet. moet ik even voor kijken.

Plaats reactie