Pagina 1 van 1

Zeebaars

Geplaatst: 17 apr 2009, 13:31
door bertil
Ik heb zondag 4 zeebaarsen op de volgende wijze klaargemaakt.

Boter in een pan daarbij witte wijn, viskruiden, sambal, tebasco, peper.

Vissen (alleen schoongemaakt) in de pan en op de branders van mijn buitenkeuken geplaats. Kap dicht Temp circa 180 graden.

Ik vond het erg lekker die zondag. 1 vis bewaard en woensdag opgegeten. Ik had het idee dat er toen nog meer smaak aan zat dan zondag. Kan ik de volgende keer de smaak van woensdag bereiken door een soort 'marineren' vooraf?

Re: Zeebaars

Geplaatst: 18 apr 2009, 00:01
door Pluter
Klinkt erg lekker!

Wat zit er precies in je viskruiden?

Misschien kan je in plaats van 3 dagen marineren gewoon de vis een beetje op smaak maken met thaise vissaus "nam pla", gemaakt van gefermenteerde vis. Wellicht komt de smaak overeen.