Pagina 1 van 1

Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 16:17
door Leo
Er zit veel verschil in de soorten Garde's
Afbeelding
Die met die balletjes heb ik net nieuw gekocht. Is nog wennen, maar tik wel lekker snel.

Wie werkt hier ook mee?

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 21:33
door sjaak
nog niet mee gewerkt
ik weet wel dat een flexibele garde met dunne draden sneller room opslaat dan 1 met dikke draden die is dan weer beter om een beslag mee te roeren

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 21:51
door Marielle
is het verschil echt groot met de gardes?

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 22:55
door Cees
Die met die balletjes heb ik nog nooit gezien eigenlijk, maar ben wel nieuwsgierig hoe dat gaat.

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 23:46
door jeroenbr
Liggen ook bij de ikea

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 23:54
door Tristan
met die balletjes gaat wel lekker snel ja, geeft alleen wel meer troep naar mijn mening

Re: Garde

Geplaatst: 05 feb 2009, 23:56
door jeroenbr
Tristan schreef:met die balletjes gaat wel lekker snel ja, geeft alleen wel meer troep naar mijn mening
Dat ligt toch helemaal aan je zelf :) Mensen kunnen er ook een zootje van maken met een garde ...

Re: Garde

Geplaatst: 06 feb 2009, 00:18
door Amazingtruffle
ken die gardes allen voor spinsuiker eigenlijk...

Re: Garde

Geplaatst: 06 feb 2009, 00:42
door jeroenbr
Bramrhodos schreef:ken die gardes allen voor spinsuiker eigenlijk...
Gardes voor spinsuiker zijn gewoon afgeknipte normale gardes

Re: Garde

Geplaatst: 06 feb 2009, 00:51
door Pluter
Meer draden is meer luchtinbreng. Heeft mijnheer This mij (en 50 anderen) persoonlijk verteld. 2 gardes in elkaar haken om te tikken werkt ook.

Denk je niet dat die kunsstof op het einde van die "suikerspin garde" van je, of wat dan ook, een beetje raar effect geeft met caramel? Of ben jij zo'n amateur die ook een plastic paletmesje gebruikt in een tefal pan mijnheer Bramrhodos?

Re: Garde

Geplaatst: 06 feb 2009, 01:08
door Amazingtruffle
Mijnheer Pluter: ik ben wel degelijk een vakman, en weet mijn materialen..
Ook laat ik u weten dat er kunststof materialen zijn die hitte boven de 115 graden celcius( de temperatuur waarop suiker caramel wordt) kunnen hebben.

Dat over die tefal pannetjes laat ik liggen...

Re: Garde

Geplaatst: 06 feb 2009, 08:37
door Leo
ik kon kiezen tussen met stalen ballen, of met plastic...

Re: Garde

Geplaatst: 23 feb 2009, 23:37
door Nutcake
Als ik zou moeten inkopen voor een restaurant zou ik wel kiezen voor de klassieke garde, precies diegene op het plaatje (zwart handvat geel randje)
deze kan je namelijk voor alle doeleinden gebruiken en heeft dus naar mijn mening meer nut, ik zie mezelf nog geen dik beslag oid doorroeren met dat balletjes apperaat.... :|
voor mij is dat ding net zoiets als een knoflook pers, zal em nooit gebruiken. :wink:

Re: Garde

Geplaatst: 24 feb 2009, 08:54
door Maurits
Is die met die bolletjes niet om aanbaksels los te roeren na afblussen?