Pagina 1 van 1

truffelschaaf

Geplaatst: 19 jan 2009, 23:02
door Tristan
Heeft er iemand nog belang bij een truffelschaaf?

ik heb hem ooit is gekregen van mijn leerbedrijf, maar ik werk eigenlijk nooit meer met truffel

hij is nog als nieuw en is in dikte verstelbaar. je kan er ook andere zachte producten mee schaven

merk is Triangle

interesse? pbtje sturen

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 19 jan 2009, 23:38
door Amazingtruffle
Bewaren............................................................serieus

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 20 jan 2009, 23:50
door Tristan
want?

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 10:04
door Marielle
het is toch altijd handig om te bewaren, het kan altijd nog een keer van pas komen.

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 10:14
door sandernooij
De mensen van je leerbedrijf hebben ooit de moeite genomen om iets voor je te kopen dus wees dankbaar. Daarbij is een goede truffelschaaf heel handig niet alleen voor truffel. En in het uiterste geval zal het ooit zo zijn dat de truffelschaaf van je chef kapot gaat en dat jij goede sier maakt met je bewaarde truffelschaafje.

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 12:33
door Amazingtruffle
@Sandernooij: Gadver....

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 13:05
door sandernooij
:D

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 15:02
door Cees
Gewoon verpatsen die boel hoor!!

Ik bied €5 :)

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 15:31
door jeroenbr
5,50

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 15:40
door Cees
jeroenbr schreef:5,50
Gedver,

€6

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 15:55
door Amazingtruffle
Die 6 euro staat toch niet in verhouding met een complimentje van je chef????

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 16:10
door Leo
stuur die truffel schaaf maar, naar mij...dan kan dit topic op slot :D

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 21 jan 2009, 19:07
door Cees
Bramrhodos schreef:Die 6 euro staat toch niet in verhouding met een complimentje van je chef????
bweeeh

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 22 jan 2009, 18:25
door Tristan
kan je hem misschien ook gebruiken om chocolade krullen te maken?

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 22 jan 2009, 19:52
door Amazingtruffle
JA!
En kaas schaven, en roosjes van tomaat maken, en bladerdeeg uitrollen, en brood kneden natuurlijk!

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 22 jan 2009, 21:44
door Tristan
Bramrhodos schreef:JA!
En kaas schaven, en roosjes van tomaat maken, en bladerdeeg uitrollen, en brood kneden natuurlijk!
Ik stel gewoon een serieuse vraag, loser

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 22 jan 2009, 22:05
door Marielle
laten we wel aardig blijven tegen elkaar....

ik denk dat het niet onmogelijk is,maar heb het nog nooit geprobeerd... dus zou het is proberen als ik jou was.
misschien is het wel helemaa super..

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 23 jan 2009, 00:13
door Pluter
He Tristan... Laat je niet gekmaken door die naarling van een Bramrhodos...

Ik heb weldegelijk 's gezien dat er aan tafel chocolade over een gerecht werd geschaafd met een truffelschaaf.

En er zijn natuurlijk duizenden andere manieren om bij je chef in een goed boekje te komen :wink:

Maar los van dit alles....

Het was een cadeau waarvan je mag hopen dat het nog 's van pas komt... Dus niet wegdoen!

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 23 jan 2009, 08:48
door Leo
ik schaafde knoflook super fijn op een truffelschaaf. Voor een gast, die brood met dunne plakjes knoflook wilde...

Re: truffelschaaf

Geplaatst: 23 jan 2009, 12:19
door Tristan
Pluter schreef:He Tristan... Laat je niet gekmaken door die naarling van een Bramrhodos...

Ik heb weldegelijk 's gezien dat er aan tafel chocolade over een gerecht werd geschaafd met een truffelschaaf.

En er zijn natuurlijk duizenden andere manieren om bij je chef in een goed boekje te komen :wink:

Maar los van dit alles....

Het was een cadeau waarvan je mag hopen dat het nog 's van pas komt... Dus niet wegdoen!
doe ik ook niet, ik hou er gewoon niet van dat je niet serieus genomen wordt als je een serieuse vraag stelt, maar goed

in het kader van het positieve heb ik maar even een reep pure chocola gekocht om het te proberen vanmiddag