Zuiglam of Wild?

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Poll Dorset

Zuiglam of Wild?

Bericht door Poll Dorset » 24 okt 2008, 06:33

Ik ben producent van top zuiglam jaarrond en met name rond de kerst en pasen, is er in de Horeca ruimte voor zuiglamsvlees in deze tijden van het jaar of produceer ik dit eigenlijk voor niets?... We hadden een mooie lijn opgezet maar doordat Ierland goedkoper is was het einde oefening... Is prijs voor de Horeca belangrijker dan kwaliteit? of is er nog ruimte voor in NL geproduceerd topproduct.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Zuiglam of Wild?

Bericht door Leo » 24 okt 2008, 07:49

zal misschien best wel gaan.

Maar, in deze tijd begin je gewoon met wild te eten.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Zuiglam of Wild?

Bericht door sjaak » 25 okt 2008, 16:33

ik ga ook meer voor de traditonele seizoenen.
tuurlijk kan je bijna alles tegenwoordig 12 mnd per jaar krijgen.
maar het is toch fijn om als het lente wordt weer lam te eten en in het najaar een fazantje of hert.
maar er zal best wel vraag naar zijn.

Plaats reactie