Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
Wij hebben bij ons op de kaart garnalenkroketten staan, en daar komt gefrituurde peterselie bij. Maar nu vragen wij ons af wat het doel is van de gefrituurde peterselie.
Wie kan mij helpen.
Vriendelijke groet,
Wie kan mij helpen.
Vriendelijke groet,
-
- Berichten: 97
- Lid geworden op: 28 mei 2008, 00:57
Re: Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
Jullie hebben het op de kaart staan en Jullie vragen je af wat het doel er van is.?
Maar als je hem zelf op de kaart hebt , heb je het doel toch zelf bepaald?
Maar als je hem zelf op de kaart hebt , heb je het doel toch zelf bepaald?
Re: Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
zo dom is die vraag niet.
Maar, het is wel klassiek. Maar waarom...geen flauw idee.
Maar, het is wel klassiek. Maar waarom...geen flauw idee.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
Wij deden altijd gefrituurde peterselie over de gefrituurde champignons
De peterselie word een beetje knapperig, krijg een tikkeltje meer smaak (vind ik) en geeft een lekkere "bite" als je het samen met de champignons eet.
De peterselie word een beetje knapperig, krijg een tikkeltje meer smaak (vind ik) en geeft een lekkere "bite" als je het samen met de champignons eet.
Re: Waarom gefrituurde peterselie bij de kroketten
Ik denk dat de peterselie oorspronkelijk hetzelfde bedoeld was als de bwaaaaaa citroen bij vis. Nl doordat ze vroeger geen goede koeltechnieken hadden het eventuele ranzige smaakje weg te foefelen.
Het gras is steeds groener aan de andere zijde. Helaas is het dan ook meestal kunstgras!
Dave
Dave