vis paneren

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
cozyrestaurant
Berichten: 8
Lid geworden op: 07 jan 2008, 23:23
Locatie: heemstede
Contacteer:

vis paneren

Bericht door cozyrestaurant » 09 sep 2008, 00:36

Ik vraag mij af of jullie je vis paneren en zo ja waarin. Lijkt mij eg leuk om hier wat verrassende dingen te zien

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: vis paneren

Bericht door sjaak » 09 sep 2008, 09:30

ik wil vis wel eens bloemen voor het bakken
verder kerrie mie de pain
of andere mie de pain's met een smaakje
maar altijd zo'n fijn mogelijke korrel
ik wordt niet vrolijk van paneermeel of panko

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: vis paneren

Bericht door Leo » 09 sep 2008, 09:58

panko vind ik wel lekker..

beetje geraspte kaas door je paneermeel is ook wel ok.

Zit te denken, zit ook veel verschil in paneren met eigeel, eiwit of heelei.
Misschien zijn er nog andere mogelijkheden.

Poll, dan maar. :mrgreen:

http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopi ... =20&t=4912
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: vis paneren

Bericht door limo factory » 09 sep 2008, 12:06

In het nieuwe Cnudde magazine stonden een tweetal poedertjes om te paneren met verrassende effecten, maar wat het precies was weet ik niet.

Stonden sowieso weer te veel leuke dingen in het boekje van Cnudde.........

Frankyvino
Berichten: 8
Lid geworden op: 19 sep 2008, 21:09

Re: vis paneren

Bericht door Frankyvino » 20 sep 2008, 20:19

Hier in Spanje maken ze soms een papje van bloem met bier
(pils), zout en een beetje saffraan of geelwortelpoeder, voor de kleur.
Ik denk dat de naam Tempura is.
Probeer dit maar eens met scampi's of ajuin ringen...
Het bier kun je ook vervangen door witte limonade.

<lekker>

Plaats reactie