Pagina 1 van 1

In welk Catering bedrijf werken julie ?

Geplaatst: 10 mar 2008, 22:53
door sjaak
Ik heb Terry gevraagd om deze subgroep aan te maken en zie helaas nog geen reacties.
Zijn er behalve Gina en mij helemaal geen catering medewerkers ?
En zo ja wat voor soort catering doen julie.
Om te beginnen ik werk voor de compass group en werk in een 4 sterren hotel dat onder ESS valt in denhaag.

Geplaatst: 12 mar 2008, 00:19
door thijs0255
Ik werk bij Korf Catering in IJmuiden
Bedrijfs catering party-catering eigelijk is niets onmogelijk voor ons.
Van koudbittergarnietuur voor een verjaardag tot een complete catering van 1000 personen. Luxe of minder luxe. We doen alles eigelijk wel.

Geplaatst: 23 mar 2008, 15:50
door gina
ik werk niet in de catering ik heb dat vroeger zelf gedaan bij mij thuis voor familie kennissen en wat bedrijven
nu werk ik in een bedrijfsrestaurant als restaurantmedewerkster

Geplaatst: 08 apr 2008, 20:33
door Emiel
Ik heb nog bij Hendrickx feesten in Oud-Turnhout gewerkt, jong/dynamisch/creatief bedrijf.

Geplaatst: 08 apr 2008, 20:55
door gina
in het bedrijf waar ik werk heb ik dit afgelopen weekend trouwens het cateringsbedrijf taste op bezoek gehad voor een life and cooking barbeque dat was echt waanzinnig
en heb er een hoop recepten aan over gehouden :P

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 22 apr 2008, 00:02
door Marv
Madurodam................... :D nee....niet beginnen over die kleine pannetjes!
Doe vnl banqueting, goddank geen outside catering! (vroeger 10 jr (ook) gedaan bij NCC Den Haag)
Banqueting Madurodam = 8 gangen 10 personen tot Uhhh.....max eens 1100 buffet gedaan.
veel lunches, recepties, bufetten en diners.Ja, alles in eigen beheer en niets uitbesteed.
Vroeger bij NCC 1x 12.000 en 9.000 gedaan.
Oh ja lerarenstaking was 45.000 lunchpaketten (was ook errug leuk) waren we net klaar, kregen we een telefoontje dat het er 53.000 werden................ :o

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 22 apr 2008, 00:20
door gina
bij trends and trade bleiswijk

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 19 jul 2008, 13:57
door www.kookookeens.tk
Hoi,

Ik werk dus in een hypermoderne ontkoppelde productiekeuken waar we naast de 1500 maaltijden per dag ook catering doen.
In principe is bij ons ook alles mogelijk zij het dat we doordat we nog relatief nieuw zijn nu vaak alleen kleine hoeveelheden moeten doen.
Wel gaan er bij ons dus wel partijen enzo door met 2000 man stamppot of snert en dat soort zaken.
Onze keuken is daar natuurlijk prima voor ingericht.

Eerder heb ik onder Party- en cateringservice "Schrijver" gewerkt en daar was de grootste catering die van de CZAV voor 2000 man.

Die lunchpakkettenorder van Marv spant denk ik wel de kroon haha.
Heb je die 8000 meer nog op tijd afgekregen?
Ennuh wat gaat er in zo'n lunchpakketje dan? Kopen jullie kant en klare broodjes in of doen jullie echt alles zelf?

Hans :arrow:

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 11 okt 2008, 17:42
door Chef-Jeff
Ik werk ook in een catering bedrijf als leerling-kok! :p

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 07 dec 2008, 15:10
door mariabond
Ik werk voor een bedrijf met 250 medewerkers in Son en Breugel. Wij, ik en 5 collega's, verzorgen daarvoor de lunches. De bedrijfsrestaurants zijn verdeeld in gedeeltes . In het ene restaurant komen rond de 50 mensen, in het andere 170 mensen gemiddeld per dag. Wij zijn in eigen beheer, dus werken niet voor een catering oraganisatie.

Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de menu's, stellen die ook zelf samen. Zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe , vooral gezonde producten.

Wij zijn ook heel erg benieuwd hoe het bij een bedrijfscateraar aan toe gaat. Wat zet die bijvoorbeeld op het menu en hoe komt die aan zijn ideeen. Is er missch iemand die dat met mij wil delen??

Groetjes Maria

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 09 dec 2008, 00:21
door sjaak
De ideen die haal je bij je groothandel vandaan wat is er te koop en wat zou ik daar mee kunnen maken.
verder is natuurlijk alles wat je tegenkomt en denkt wat mee te kunnen tijdens vakantie, boodschappen doen, ga eens naar de horecava straks in januarie als bron van inspiratie.
Verder op het gezondheids vlak lopen bij ons de voorverpakte gesneden peer en appel als een trein en sapjes alshero fruit today, healthy people, smoothie's etc.
de gast het idee geven dat er vers gekookt wordt is ook helemaal hip probeer aan de voorkant een broodje vers te beleggen (zorg dat je er voldoende klaar hebt staan maar zet er iemand achter die tijdens de lunch nog wat bij maakt.)

Re: Waar werken julie ?

Geplaatst: 13 jan 2009, 00:57
door kokkie79
Heb een jaar als leerling gewerkt bij Verhaaf Party Catering in Hoofddorp.
Hoop gezien, nog meer geleerd, fantastisch bedrijf.
Partijen gedaan in de A'dam Arena, A'dam RAI enz, sta je daar als leerling ineens 10 uitzendkrachten aan te sturen, geweldig. Ook TNT Dutch Open Golf Tournament in Lisserbroek was gaaf om te doen, midden in de duinen in een soort tentenkamp, met collega's slapen in een jeugdherberg :lol: onder de ogen van de magazijnmanager drank uit zijn magazijn toegestopt krijgen van de chef....onvergetelijk.