warm

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
joost
Berichten: 118
Lid geworden op: 03 jun 2006, 22:14
Locatie: Antwerpen, Belgie
Contacteer:

warm

Bericht door joost » 18 jul 2006, 21:54

Gisteren heb ik een thermometer op een schap gelegd, tussen koude en warme kant in. Was het nog 37 graden. Hoe is het bij jullie?
Bonbons maken lukt niet zo bij dit weer. Iemand ideeën/suggesties?
(mn brood rijst wel geweldig snel ;) )
groeten, en hou het hoofd koel,
Joost

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 18 jul 2006, 23:05

bon bons aanvriezen en smorgens om zes uur doorhalen :P

Jumper
Berichten: 76
Lid geworden op: 13 jan 2006, 22:12
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen

Bericht door Jumper » 19 jul 2006, 08:41

of in de kelder, koelcel gaan zitten.....

Wel voorzichtig zijn wanneer je eruit komt.... :!:
Groeten Frans

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 19 jul 2006, 13:27

als het lekker koel is kun je beter blijven zitten

danny
Berichten: 201
Lid geworden op: 31 jan 2006, 20:53
Contacteer:

Bericht door danny » 19 jul 2006, 14:20

37 graden,een moord daarvoor!!
kom een keer naast me aan mijn kachel en doorgifteluik staan!!
3 a 4 liter vocht zonder te pissen makkelijk! :lol: :lol:
tja

Wiljan
Berichten: 181
Lid geworden op: 02 mar 2006, 15:23
Contacteer:

Bericht door Wiljan » 19 jul 2006, 17:30

Als je maar vaak genoeg zegt dat het warm is dan wordt het ook warm, :D
Waar ik een hekel aan heb is mensen die de keuken binnenlopen en beginnen met pfff wat is het hier warm zeg !!!!, walgelijk.
Ik hen er persoonlijk niet veel last van ik heb 3 jaar in de Carabean gewoont dus ben wel wat gewent, maar bovenste regel telt met dit weer
Groeten
vanaf het heerlijke stand in Bloemendaal :D
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster » 19 jul 2006, 18:04

Je weet dat het warm (zeer warm) kan worden in een keuken dus we moeten niet klagen. denk ik maar dat is mijn ziens wijze. Wat wiljan zegt als je gaat denken o wat is het warm dat wordt het nog warmer en je gaat je meer druk maken en je wordt boos over de kleine dingen die verkeerd gaan. zo denk ik erover.
Kokforum.nl : de website voor koks

paul
Berichten: 32
Lid geworden op: 22 jun 2006, 18:14
Locatie: radewijk

Bericht door paul » 19 jul 2006, 20:08

wij hebben een een 2 weeks evenement in zuid-wolde een paarde concours waar wij de catering doen veel problemen met de koel trailers de motern lopen stuk met dit weer :x maar zelf heb ik wel last van die hitte in de tenten maar heb gewoon te weinig tijd om daar bij stil te staan 8) dus gewoon niet aan denken <makkelijker gezegt als gedaan trouwens>

hulpkokkie
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 jul 2006, 05:28
Locatie: breda

Bericht door hulpkokkie » 20 jul 2006, 06:15

gister liep tegen de 39 graden aan, bij de kachel natuurlijk nog iets warmer.
zelf heb ik er niet zo'n probleem mee, zweet alleen als een gieter. Maarja is na het werken gewoon even douchen (met kokskleding aan haha).

Jumper
Berichten: 76
Lid geworden op: 13 jan 2006, 22:12
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen

Bericht door Jumper » 20 jul 2006, 10:00

Terry schreef:Je weet dat het warm (zeer warm) kan worden in een keuken dus we moeten niet klagen. denk ik maar dat is mijn ziens wijze. Wat wiljan zegt als je gaat denken o wat is het warm dat wordt het nog warmer en je gaat je meer druk maken en je wordt boos over de kleine dingen die verkeerd gaan. zo denk ik erover.
Ze (werkgevers) zouden wel iets meer kunnen doen aan ventilatie. Dat maakt het voor het gevoel al beter.

Verder ben ik het met de stelling wel eens. Maar is zo vervelend dat gasten zo lopen te klagen dat het warm is, net of jij als kok er iets aan kunt veranderen.
Groeten Frans

Plaats reactie