Ben je op zoek naar het perfecte ijsblokje voor je cocktail ? Hoshizaki ijsblokjesmachines

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Plaats reactie
s.ketting
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 nov 2015, 12:40
Locatie: Flevoland
Contacteer:

Ben je op zoek naar het perfecte ijsblokje voor je cocktail ? Hoshizaki ijsblokjesmachines

Bericht door s.ketting »

De Hoshizaki ijsblokjesmachines hebben eigenlijk geen tekst en uitleg nodig. Ben je op zoek naar hoogwaardige ijsblokjesmachines, dan moet je er een van Hoshizaki hebben. Deze ijsblokjes makers, maken de beste ijsblokken die helemaal vol en glashelder zijn. Geen geneuzel met broze ijsblokjes of minder heldere ijsblokjes, de ijsblokjesmachines van Hoshizaki zijn het toonbeeld van kristal heldere ijsblokjes. Een ware krachtpatser van Hoshizaki is de IM-100NE-HC, dit model produceert 106Kg ijsblokken per dag en maakt massieve vierkante blokken.

Hoshizaki ijsblokjesmachines maken uitstekend ijs
In een wereld waar cocktails van hoge kwaliteit steeds populairder worden, wordt de vraag naar perfect ijs steeds groter. Hoshizaki speelt hier slim op in met hun s'werelds beste ijsblokken machines. Voor een goede cocktail heb je goed ijs nodig, dit zal door iedere bartender worden bevestigd. Om een continue kwaliteit cocktails neer te zetten heb je ijsblokken van hoogstaande kwaliteit nodig. Ijsblokjes die door een Hoshizaki ijsblokjesmachine zijn gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Een goede bartender rekent, tijdens het shaken, het aantal seconden dat hij of zij aan het shaken is. Het aantal seconden bepaalt de uitkomst van de kwaliteit van de cocktail. Om te tellen in seconden, dient de kwaliteit van de ijsblokken wel van continue perfecte kwaliteit te zijn. Wanneer je jezelf deze vraag stelt dan ben je bij ons aan het juiste adres, kijk dan niet verder en kies voor een Hoshizaki ijsblokken machine.

Welke type ijsblokjes kunnen de ijsblokjesmachines van Hoshizaki maken ?
Hoshizaki is een trendzetter op het gebied van ijsblokjes. Daar vele concurrenten enkel vierkante blokjes, holle ronde blokjes maken, maakt Hoshizaki de volgende vormen ijsblokjes:
Holle en Massieve vierkante ijsblokjesHolle en Massieve ronde ijsblokjesIjsballen / Bowl vorm Stervormig ijsCrescent wig ijsblokjesShuttle ijsblokjesHartvormige ijsblokjesXXL ijsblokkenSchilfer ijsLangwerpige XXL ijsblokkenCubelets


Zoals je hier zelf kunt concluderen a.d.h.v. dit overzicht, dan is Hoshizak wel de echte ijsblokjes gigant. Tegenwoordig hoef je niet meer te denken in 1 size fits all, maar je kunt zelf je eigen type ijsblokje kiezen door een daarvoor bedoelt apparaat aan te schaffen. Dit zijn gouden momenten van grote cocktail bars. Wilt je onderscheidend zijn gebruik dan eens voor je whiskey on the rocks de vorm Bowl ijs. Enkel door het gebruik van dit type blok staan jouw gasten verbaasd. Even cocktails terzijde, wat dacht je van jouw visbanket serveren op super helder crushed ice ? Of je vis presenteren op de markt ? Kortom ijs is onwijs populair en voor kwalitatief goed ijs raden wij aan om uiteraard de Hoshizaki ijsmakers te gebruiken.


Garantie en onderhoud van de Hoshizaki apparatuur
Indien je een product van dit merk via ons koopt, dan krijg je standaard 2 jaar garantie op de Hoshizaki apparatuur. Mocht er iets niet goed zijn met het apparaat, dan kun je contact met ons opnemen en wij zorgen voor de gehele garantie afhandeling. Echter komt dit zga niet voor want dit zijn echt producten van uitstekende kwaliteit. De meeste ijsblokjesmachine staan er minimaal 10 jaar. Onderhoud je ijsblokjesmachine van Hoshizaki ten alle tijde. Werk met een waterontharder en laat je informeren over hoe je een lange levensduur geniet van je ijsblokjesmachine van Hoshizaki.

Bron: horecavoordeelshop.nl
Janta
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 mar 2019, 08:15

Re: Ben je op zoek naar het perfecte ijsblokje voor je cocktail ? Hoshizaki ijsblokjesmachines

Bericht door Janta »

Hallo allemaal
Ik heb veel gehoord over de productie van ijsblokjes, omdat ik veel als barman heb gewerkt, maar ik kook het alleen thuis voor mijn gezin)) Laten we zeggen dat je voor feestdagen of verjaardagen niet zonder ijs kunt, maar ik besloot om door te gaan en te kijken hoe interessant het is om ijs zelf te versieren ijskom:
1) Ik heb gedestilleerd water gebruikt dat gekookt en afgekoeld was. Dit voorkomt het ongewenste verschijnen van luchtbellen en het verwijderen van onzuiverheden - ze kunnen ijsblokjes troebel maken.
2) Zorg ervoor dat u alleen eetbare flora gebruikt om bloemblokjes te maken.
Probeer kruiden en bladeren - rozemarijn, munt. En, natuurlijk, fruit en bessen - frambozen, bosbessen, braambessen, moerbeien.
3) Om een ​​ijsblokje te maken, vult u eerst het formulier met water - de helft. Leg vervolgens de bes of bloem erin - met de afbeelding naar beneden. Stuur het formulier dan naar de vriezer.
4) Verwijder na 60 minuten de mallen en voeg water toe aan de randen. Weer in de vriezer.
Dus, geleidelijk aan, creëer je je creatieve compositie.
Dit idee kwam bij me op toen ik online games speelde op het Casino Now portaal, er waren interessante dobbelstenen, transparante, en er waren verschillende afbeeldingen in. Het zag er interessant uit!
Als je een multi-level flower / berry of fruit-flower ijsblokje wilt maken, voeg dan de eerste keer nog minder water toe, plaats het eerste ingrediënt erin - stuur het in de vriezer. Verwijder na 60 minuten water en voeg het volgende ingrediënt toe. Terug naar de vriezer. Dus, geleidelijk aan, creëer je je creatieve compositie.
Afbeelding

Jeannette
Plaats reactie