Life & Style, Food & Drink

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Life & Style, Food & Drink

Bericht door berexstone »

FOOD & DRINK is de zeer uitgebreide 'foodie' site van Times Online (the Times, the Sunday Times). Alle informatie op de site is gratis, print-friendly of in pdf. Ga gewoon naar Times Online, dan naar Life & Style, dan naar Food & Drink.
Er is een uitgebreid archief voorhanden en natuurlijke de actuele dingen, ontwikkelingen, recepten, wijnen, restaurant reviews en nog veel meer.
Interessant is o.a. het downloaden van :
- Amazing Heston Blumenthal, 50 Recipes
- Gordon Ramsay's Winter Specials
- Gordon Ramsay, 10 easy Indian recipes
- 50 of the world's tastiest food blogs
- 10 Wonders of Japanese Cuisine
En natuurlijk de wekelijkse, onnavolgbare restaurant-recensies in de unieke stijlen van Giles Coren (the Times), AA Gill (the Sunday Times) en Michael Winner (the Sunday Times) waarbij slechts zelden een restaurant de kritiek doorstaat. Op humoristische doch vernietigende wijze krijgt een restaurant er keer op keer van langs. Leuk voor de lezers maar nog leuker voor de mensen die in het vak zitten, die kunnen zich levendig inbeelden waar het over gaat. Klasse !
Het is een consument gerichte site maar waarschijnlijk onbedoeld meer geschikt voor de betere hobbykok en de professional vanwege het uitzonderlijke oog voor detail, gedrevenheid en passie van de redactie.
http://www.timesonline.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; (eventueel ook : http://www.timesonline.co.uk/tol/life_a ... _and_drink" onclick="window.open(this.href);return false;)
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Re: Life & Style, Food & Drink

Bericht door berexstone »

En op dezelfde site van Times Online natuurlijk ook Jeremy Clarkson, bij de meesten bekend van Top Gear. Maar in de Sunday Times is hij nóg véél beter! timesonline, dan naar life & style, dan naar driving.
Hoort eigenlijk bij "wat doen jullie in je vrije tijd thuis", maar heb het meteen maar hier ondergezet. Veel koks rijden nu eenmaal graag auto!
Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Life & Style, Food & Drink

Bericht door Pluter »

Ctrl+D

Thanx!
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
Plaats reactie