Pagina 1 van 1

Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 21 sep 2009, 22:49
door Niels
http://www.youtube.com/watch?v=45wwlp3bXyI" onclick="window.open(this.href);return false;
Over zijn nieuwste sponsor.

http://www.youtube.com/watch?v=0NpWXkW0R14" onclick="window.open(this.href);return false;
Hier wordt hij niet vrolijk van.

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 21 sep 2009, 22:57
door Tim
"kieren gleuven en gaatjes, dat vinden studenten heerlijk"

hahahahaha

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 22 sep 2009, 10:31
door KNL
ik hoop dat dit een parodie is... :D

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 23 sep 2009, 23:33
door nickvdwater
koefnoen sterren kok is ook heel mooi http://www.youtube.com/watch?v=_u4Og9n4jnw" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 24 sep 2009, 18:24
door sjaak
:lol:

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 24 sep 2009, 18:35
door KNL
haha, lache man

Re: Rob de (Kn)(G)eus in KoefNoen

Geplaatst: 25 sep 2009, 21:25
door sjaak
nickvdwater schreef:koefnoen sterren kok is ook heel mooi http://www.youtube.com/watch?v=_u4Og9n4jnw" onclick="window.open(this.href);return false;
Topkoks beginnen friture in Maastricht

Topkoks Hans van Wolde ( 42) en Herman den Blijker ( 51) gaan in de Maastrichtse Koestraat hun eerste cafetaria 'H en H' openen. Meteen na carnaval 2010 zullen de eerste frites van het duo geproefd kunnen worden, zo deelde Van Wolde donderdag mee.

,,H en H staat voor Hans en Herman, maar ook voor ‘Hartstikke Heerlijk'. Het is de bedoeling dat ‘H en H' de schoonste cafetaria van Nederland wordt”, gaf Van Wolde aan. De twee koks zullen een friture, die nu in de Koestraat leeg staat, overnemen en naar hun ideeën inrichten, vertelde de topkok. Als de eerste ‘H en H'-cafetaria een succes wordt dan wil het duo hun formule over heel het land uitbreiden.

Wat de formule van het nieuwe cafetaria- duo precies gaat worden kon de Maastrichtse sterrenkok niet exact aangeven. ,, Alles, van frites tot kroketten, sausen en broodjes en drankjes wordt van hoog niveau, evenals de aankleding van de zaak. Alles zal uit onze eigen keuken komen. Zo wordt het kwaliteitsvlees van onze ‘zuivere broodjes' á la minuut bereid. Er komt een aparte grill voor kippen. En frites in verschillende vormen zullen we aanbieden, ook frites van biologische aardappelen.”

Het duo is momenteel bezig een eigen lijn van snacks, sausen en vruchtensappen te ontwikkelen, in samenwerking met levensmiddelengigant Unilever.