Get this Picture

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 24 jan 2009, 00:57

limo factory schreef:kan ook maar, mayonaise is ook handig, 10 seconde en het is klaar.........
Oh, ik meende dat leo het vaudt had geraden. Nouja :)

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Get this Picture

Bericht door sjaak » 24 jan 2009, 14:50

rode ondergrond die nog gewassen moet worden.

Nee

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 24 jan 2009, 16:10

een gelei of aspic van een rode vrucht?

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 24 jan 2009, 16:11

heeft niets met fruit te maken.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 25 jan 2009, 00:06

Rode bieten coulis aan het mengen met een creme of beslag?
Een lastige Leo.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: Get this Picture

Bericht door roland » 25 jan 2009, 00:21

het witte is eiwil dat gestolt is de rest weet ik niet klopt het witte

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 25 jan 2009, 00:22

Afbeelding
nu een beter idee?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 25 jan 2009, 00:31

Iets met bloed? bloedworst maken ofzo?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 25 jan 2009, 00:58

je hebt het goed!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 25 jan 2009, 01:40

Leo schreef:je hebt het goed!
Oleeee, oleeee :P
dat was een lastige...toen ik die kuip zag , werd me meer duidelijk :)
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: Get this Picture

Bericht door roland » 25 jan 2009, 09:15

maar wat is het witte dan

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 25 jan 2009, 09:22

Moet ik nakijken in het recept van deze bloedworst. Is echt een top bloedworst, te koop bij de Lindenhoff.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 25 jan 2009, 10:31

roland schreef:maar wat is het witte dan

ik denk gemalen zwoerd of vetspek
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 26 jan 2009, 16:25

Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 16:32

paddestoel
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 26 jan 2009, 16:37

yep, shi-itake
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 16:51

ik dacht porta bello of kastanjepaddo of grot

is lastig omdat meerdere soorten paddestoelen zo kunnen zijn
Laatst gewijzigd door Cees op 26 jan 2009, 16:54, 1 keer totaal gewijzigd.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 26 jan 2009, 16:53

ja Cees, misschien heb je gelijk...Leo, verlos ons :)
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 26 jan 2009, 16:56

vanavond....ok.... :lol:
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 17:16

Leo schreef:vanavond....ok.... :lol:
Met andere woorden het is geen goed antwoord? het is geen paddo?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 26 jan 2009, 17:28

geflambeerd stijf opgeklopt eiwit

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 26 jan 2009, 17:34

ik vind het op chinese paddestoelen lijken (is dat shi-itake?). Die hebben altijd zo'n cracquelé uiterlijk.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 17:43

Maurits schreef:ik vind het op chinese paddestoelen lijken (is dat shi-itake?). Die hebben altijd zo'n cracquelé uiterlijk.

shiitake is japans, maar chinesen hebben het ook, maar dan heet het anders...shiitake is de japanse naam.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 18:02

:twisted:
Laatst gewijzigd door Cees op 29 jan 2009, 23:31, 1 keer totaal gewijzigd.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

raad de foto!

Bericht door Leo » 26 jan 2009, 21:34

ja..was een shi-i-take
en deze dan: op verzoek van maurits
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 21:43

netjes maurits
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 27 jan 2009, 18:00

Moeilijke Maurits/Leo!
Gecaramelliseerde ui?
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 27 jan 2009, 18:18

Als het van maurits is dan zal het wel 1 of ander vreemd gefrituurde darm zijn van een mega bacterie :P
Geen idee wat het is, iets gebakken/gefrituurd, maar wat? kan van alles zijn omdat je de inhoud niet echt kan zien
Ik zal morgen een gehaktbal fotograveren, en dan mogen jullie raden wat ik in het midden heb gedaan :P
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 27 jan 2009, 19:29

:lol: , ja ingewanden eten en frituren zijn mijn favoriete culinaire bezigheden 8)
Maar het zijn GEEN ingewanden; en het binnenste zou niet zo veel veraden (het is niet gevuld).

TIP: het hoort er niet zo uit te zien.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 27 jan 2009, 19:32

hmmm Mislukte krakeling?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 27 jan 2009, 19:39

Oh, Cees jij bent erg goed hierin! 8)
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 27 jan 2009, 19:50

cees heeft veel ervaring met mislukte krakelingen.... :wink:
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 27 jan 2009, 19:53

Hahaha grappenmakers :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 27 jan 2009, 20:32

Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 27 jan 2009, 20:40

slakkehuis
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 27 jan 2009, 21:15

yes, cees
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 27 jan 2009, 21:18

binnekant/buitenkant(?) oester

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 27 jan 2009, 21:18

KNL schreef:binnekant/buitenkant(?) oester
ofnee! mossel!

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 28 jan 2009, 17:02

Pff ik kan er nog niks van maken...heb wel een sterk vermoeden dat het uit de zee komt, maar wat? ff vergroten

zeepokken mischien??
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 29 jan 2009, 11:28

zeewolf?

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 29 jan 2009, 15:40

zo'n zeepok op een mossel is goed.
jullie zoeken zeker nu een nieuwe uit?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 29 jan 2009, 16:08

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Maurits op 29 jan 2009, 20:13, 1 keer totaal gewijzigd.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 29 jan 2009, 20:05

Maurits? Ik zie je afbeelding niet!!
Leuk spel trouwens tussendoor!
Heb ook wel een submit, maar weet niet hoe ik een plaatje kan uploaden...
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 29 jan 2009, 23:35

Bramrhodos schreef:Maurits? Ik zie je afbeelding niet!!
Leuk spel trouwens tussendoor!
Heb ook wel een submit, maar weet niet hoe ik een plaatje kan uploaden...
Plaatje uploaden kun je eventueel hier doen:
http://www.imageshack.us

Gaat erg makkelijk, na het uploaden pak je 1 van de links die je krijgt en die zet je dan hier neer...voorbeeld: code weglaten , gaat erom wat er in staat!
voorbeeld

Code: Selecteer alles

    [img] www.imageschack.us/plaatje2198763wydj     [/img]
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 29 jan 2009, 23:52

Maurits schreef:Afbeelding
botten?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 30 jan 2009, 00:30

dank Cees!
zie t plaatjeondertussen..
en al ik dan toch een slechte gok moet wagen: steranijs?
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 30 jan 2009, 00:50

Bramrhodos schreef:
ik had deze.., maar ik wacht op mijn beurt...
Je moet de directe link hebben meneer!

Afbeelding

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 30 jan 2009, 00:54

shaving dish bak van koper?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 30 jan 2009, 10:49

:? ik ben de draad een beetje kwijt nu

De eerste: cacaobonen?

Tweede: ?!Gekristalliseerd grilrooster??

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 04 feb 2009, 16:25

Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie