Get this Picture

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo »

Maurits schreef:baklava? is het iets zoets?
ja. Het is zoet.

Ik heb nog wat kaarten voor Heerlijk Rotterdam volgende week, dus kom maar op!
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits »

is het zo'n honing-sesam snack?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Bchef1 »

pisang goreng?
I love defenseless animals, especially in a good gravy
Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido »

gedroogd fruit?
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo »

welke soort fruit? warm ben je dus
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: Get this Picture

Bericht door RonSchrooten »

perzik, abrikoos, peer?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido »

gok een abrikoos
ruben
Berichten: 37
Lid geworden op: 26 mei 2009, 21:33

Re: Get this Picture

Bericht door ruben »

Bevroren bouillon
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Gedroogde vijg?
mark_s
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s »

gedroogde appel
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
mark_s
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s »

ik bedacht me net een beignet van appel.... dat zo de buitenkant kunnen verklaren
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo »

die vijg was goed van niels.
Gedroogde vijg.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido »

ja natuurlijk nu zie ik `t
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Afbeelding

Een nieuwe!
KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL »

abrikozen compote?
sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Get this Picture

Bericht door sjaak »

gepofte paprika
Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido »

karamel?
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Er zit nog niemand "warm" al hadden alle antwoorden gekund.
KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL »

crème brulée?
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman »

Een flinke koks brandwond?
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Nog niet, beetje uitzoomen maar...
Afbeelding
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo »

eendenboutje?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

nee
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman »

Op de huid gebakken rode mul?
mark_s
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s »

ananas
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL »

canard laqué?
yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: Get this Picture

Bericht door yrtsap »

hmm kippevel
mark_s
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s »

drumstick
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: Get this Picture

Bericht door RonSchrooten »

bladerdeeg?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Het lijkt een beetje vast te zitten, nu denk ik niet meer...
Afbeelding

Tamme eendenborst
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman »

Brood?
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Tamme eendenborst was het goede antwoord.

Canard laqué en eendenboutje waren al genoemd en zaten er dus dicht bij.
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Wie weet wat dit is? (eigen foto)
Afbeelding
KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL »

wasabi wortel
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo »

uitschieter van een aardappel
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Leo heeft het goed, niemand gaat natuurlijk geloven dat dat geen door gestoken kaart is, maar goed.

Afbeelding

PS: Ik geef de estafette stok weer door.
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Het gaat om het groene! Werd vroeger veel gebruikt bij een zeer bekend gerecht van vis.
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels »

Bij sole a la meuniere?
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze :)
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Cees schreef:
Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze :) geen peterselie .
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
mark_s
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s »

dille
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

mark_s schreef:dille
nee geen dille
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

foto is wat vaag (niet scherp) Dus ik maak het wat makkelijker. Het ingredient zie je eigenlijk nergens meer ( in de keuken dan)..op uitzondering daar gelaten.
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
culinairezaken
Berichten: 31
Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
Locatie: Haren
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door culinairezaken »

beetje lage resolutie heeft deze foto.

een gokje moet kunnen dacht ik, zeekraal?
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Nog een duidelijker beeld:
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Cees schreef:Nog een duidelijker beeld:
Afbeelding
Ze stopten het in de grond in een gat.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Cees schreef:
mark_s schreef:dille
nee geen dille
Je was trouwens wel warm ...dit wordt eigenlijk altijd met deze bereiding gebruikt. Alleen dit ingredient werd voor de dille eerst gebruikt..en dan heb ik het over heeeel lang geleden. Het werd verder niet opgegeten, maar was puur voor de smaak af te geven.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits »

dennenaald
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees »

Maurits schreef:dennenaald
Helemaal goed!! Netjes.

Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits »

:lol:
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Plaats reactie