Get this Picture

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 21 aug 2009, 12:54

Maurits schreef:baklava? is het iets zoets?
ja. Het is zoet.

Ik heb nog wat kaarten voor Heerlijk Rotterdam volgende week, dus kom maar op!
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 21 aug 2009, 13:34

is het zo'n honing-sesam snack?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Bchef1 » 21 aug 2009, 13:37

pisang goreng?
I love defenseless animals, especially in a good gravy

Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido » 22 aug 2009, 11:35

gedroogd fruit?

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 22 aug 2009, 12:51

welke soort fruit? warm ben je dus
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: Get this Picture

Bericht door RonSchrooten » 23 aug 2009, 09:19

perzik, abrikoos, peer?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido » 23 aug 2009, 10:58

gok een abrikoos

ruben
Berichten: 37
Lid geworden op: 26 mei 2009, 21:33

Re: Get this Picture

Bericht door ruben » 23 aug 2009, 17:44

Bevroren bouillon

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 23 aug 2009, 20:29

Gedroogde vijg?

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s » 23 aug 2009, 20:36

gedroogde appel
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s » 23 aug 2009, 20:41

ik bedacht me net een beignet van appel.... dat zo de buitenkant kunnen verklaren
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 24 aug 2009, 21:50

die vijg was goed van niels.
Gedroogde vijg.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido » 24 aug 2009, 22:48

ja natuurlijk nu zie ik `t

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 26 aug 2009, 17:22

Afbeelding

Een nieuwe!

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 26 aug 2009, 17:25

abrikozen compote?

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Get this Picture

Bericht door sjaak » 26 aug 2009, 18:27

gepofte paprika

Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Get this Picture

Bericht door Guido » 26 aug 2009, 19:08

karamel?

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 26 aug 2009, 19:42

Er zit nog niemand "warm" al hadden alle antwoorden gekund.

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 26 aug 2009, 20:48

crème brulée?

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 27 aug 2009, 05:40

Een flinke koks brandwond?

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 27 aug 2009, 15:25

Nog niet, beetje uitzoomen maar...
Afbeelding

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 27 aug 2009, 15:27

eendenboutje?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 27 aug 2009, 15:29

nee

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 27 aug 2009, 15:38

Op de huid gebakken rode mul?

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s » 27 aug 2009, 15:58

ananas
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 27 aug 2009, 16:13

canard laqué?

yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: Get this Picture

Bericht door yrtsap » 27 aug 2009, 16:19

hmm kippevel

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s » 27 aug 2009, 16:23

drumstick
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: Get this Picture

Bericht door RonSchrooten » 27 aug 2009, 21:52

bladerdeeg?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 06 sep 2009, 12:34

Het lijkt een beetje vast te zitten, nu denk ik niet meer...
Afbeelding

Tamme eendenborst

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 06 sep 2009, 12:35

Brood?

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 06 sep 2009, 16:16

Tamme eendenborst was het goede antwoord.

Canard laqué en eendenboutje waren al genoemd en zaten er dus dicht bij.

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 06 sep 2009, 16:22

Wie weet wat dit is? (eigen foto)
Afbeelding

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 06 sep 2009, 16:46

wasabi wortel

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 06 sep 2009, 21:28

uitschieter van een aardappel
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 07 sep 2009, 08:57

Leo heeft het goed, niemand gaat natuurlijk geloven dat dat geen door gestoken kaart is, maar goed.

Afbeelding

PS: Ik geef de estafette stok weer door.

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 sep 2009, 13:02

Het gaat om het groene! Werd vroeger veel gebruikt bij een zeer bekend gerecht van vis.
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Niels » 07 sep 2009, 14:54

Bij sole a la meuniere?

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 sep 2009, 15:00

Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze :)
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 sep 2009, 15:52

Cees schreef:
Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze :) geen peterselie .
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

mark_s
Berichten: 120
Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen

Re: Get this Picture

Bericht door mark_s » 07 sep 2009, 16:51

dille
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 sep 2009, 17:03

mark_s schreef:dille
nee geen dille
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 sep 2009, 18:06

foto is wat vaag (niet scherp) Dus ik maak het wat makkelijker. Het ingredient zie je eigenlijk nergens meer ( in de keuken dan)..op uitzondering daar gelaten.
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
culinairezaken
Berichten: 31
Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
Locatie: Haren
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door culinairezaken » 08 sep 2009, 18:09

beetje lage resolutie heeft deze foto.

een gokje moet kunnen dacht ik, zeekraal?
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 08 sep 2009, 21:47

Nog een duidelijker beeld:
Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 08 sep 2009, 21:49

Cees schreef:Nog een duidelijker beeld:
Afbeelding
Ze stopten het in de grond in een gat.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 08 sep 2009, 23:37

Cees schreef:
mark_s schreef:dille
nee geen dille
Je was trouwens wel warm ...dit wordt eigenlijk altijd met deze bereiding gebruikt. Alleen dit ingredient werd voor de dille eerst gebruikt..en dan heb ik het over heeeel lang geleden. Het werd verder niet opgegeten, maar was puur voor de smaak af te geven.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 09 sep 2009, 06:15

dennenaald
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 09 sep 2009, 09:04

Maurits schreef:dennenaald
Helemaal goed!! Netjes.

Afbeelding
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 09 sep 2009, 11:06

:lol:
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie