Get this Picture

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 05 feb 2009, 09:01

Mijn eerdere foto waren idd cacao nibs.

Leo's foto lijkt om gekristalliseerd suiker, borstplaat/fondant?
Laatst gewijzigd door Maurits op 05 feb 2009, 11:33, 1 keer totaal gewijzigd.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 05 feb 2009, 11:16

Ik ga voor jaarringen van een oester
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 09 feb 2009, 17:09

Palmsuiker, van de ronde schuiven opgestapeld.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 09 feb 2009, 23:31

rara.jpg

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 09 feb 2009, 23:39

krab
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 09 feb 2009, 23:40

Eendenmosselen

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 09 feb 2009, 23:47

yep..eendenmossel..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 10 feb 2009, 14:36

:o Yes, zijn eigenlijk weinig mensen die ze kennen (percebes in het Spaans)

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 10 feb 2009, 21:29

In een volgend leven wil ik graag percebes "plukker" worden, lekker spectaculair baantje daar in de golf van Biscaje, rennen en klimmen voor je leven met goud in je handen.

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: Get this Picture

Bericht door Emiel » 11 feb 2009, 00:20

Iemand ooit gegeten? Hoe smaakt het en welk deel wordt er precies van gebruikt?

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 18 feb 2009, 08:19

Weer een nieuwe:

Afbeelding
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 18 feb 2009, 08:46

lotuswortel?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 18 feb 2009, 08:52

Dammit!
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Deze dan

Bericht door Bon Chef » 18 feb 2009, 16:30

Dat dacht ik niet toch.jpg

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 18 feb 2009, 19:57

"dragonfruit"?

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 19 feb 2009, 12:28

krokantje van geitenkaas, gefrituurd en besprenkeld met zwarte sesamzaadjes?

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 19 feb 2009, 21:36

:D Nee!

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 20 feb 2009, 00:56

witte watermeloen??
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Get this Picture

Bericht door Esther » 22 feb 2009, 20:53

gefrituurde moeraspirea dan :?:

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 22 feb 2009, 22:39

een soort kroeppoek?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 23 feb 2009, 17:21

Ha ha Neeeeee :D

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 23 feb 2009, 22:15

Een doorgesneden witte (ik hoop dat ik het ongeveer goed schrijf) pitthaya? Je weet wel, die vruchtdie er erg mooi uitziet (zeker in de paarse variant) maar niet te knagen is.

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 24 feb 2009, 08:51

Deze is echt moeilijk....Kan je een hint geven?

Is het een gerecht/bereiding of product?

Een opengebarste merengue met een of ander zaad....
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 24 feb 2009, 10:35

Het is een ingrediënt / product, niet bewerkt puur zoals het is.

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Get this Picture

Bericht door sjaak » 24 feb 2009, 16:59

Doormidden gesneden Pitahaya (dragon fruit was niet goed maar ik kan echt niet veel anders verzinnen)

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 26 feb 2009, 10:12

jambu air of jambo air of hoe heet zo'n ding ook weer...?

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 27 feb 2009, 00:26

Nee nee, is niet zo moeilijk toch :D

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 27 feb 2009, 00:41

meloen? :oops:

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 06 mar 2009, 19:15

Nou, wat is het nou? Ik heb ook een leuk plaatje als het vorige plaatje geraden is!

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Get this Picture

Bericht door KNL » 06 mar 2009, 22:30

stukje banaan in heeeeeeeel grote close up?

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 07 mar 2009, 00:16

Nee niet goed, Hint?
Het is groente

cyrano
Berichten: 291
Lid geworden op: 22 jan 2009, 17:46
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door cyrano » 07 mar 2009, 01:37

Aubergine?

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 07 mar 2009, 01:43

witte kiwi
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 07 mar 2009, 18:28

He he Aubergine is goed. :D

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 08 mar 2009, 00:01

Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Get this Picture

Bericht door Pinxo » 08 mar 2009, 14:35

gatverdamme! :wink:

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Get this Picture

Bericht door Maurits » 09 mar 2009, 09:55

Mmm, iets uit de zee. De buik van een opengemaakte krab?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Marielle » 09 mar 2009, 10:40

nope..

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 09 mar 2009, 16:08

nee..niets uit de zee.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 09 mar 2009, 18:10

Kan je vertellen hoeveel centimeter dit plaatjes in het echt is???

Thanks!( ik kom er niet uit)
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees » 09 mar 2009, 18:49

gedeelte van een wolland krab?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Marielle » 09 mar 2009, 19:52

nee ook geen wolland krab

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Leo » 09 mar 2009, 23:06

tussen de 5 en 10 centimeter.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
chef-dave
Berichten: 354
Lid geworden op: 12 sep 2008, 08:49
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door chef-dave » 09 mar 2009, 23:10

lijkt me zo foto die ze op pakjes sigaretten plaatsen van een rot gebit

cocos misschien
Het gras is steeds groener aan de andere zijde. Helaas is het dan ook meestal kunstgras!
Dave

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Amazingtruffle » 10 mar 2009, 02:29

Een wilde gok: kastanje?
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Get this Picture

Bericht door Bon Chef » 10 mar 2009, 22:46

Stuk bot na het trekken van bouillon?

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Cees Timmerman » 10 mar 2009, 23:16

Ossenstaart?

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Get this Picture

Bericht door jeroenbr » 10 mar 2009, 23:49

Lijkt inderdaad op een bouillon waar iets van bot in zit

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Get this Picture

Bericht door Pluter » 10 mar 2009, 23:55

lijkt op iets wat in een tefalpannetje ligt te bakken.. knor knor..
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Get this Picture

Bericht door Marielle » 11 mar 2009, 00:59

bon chef heeft het goed!

Plaats reactie