Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 21 aug 2009, 12:54
Maurits schreef:baklava? is het iets zoets?
ja. Het is zoet.
Ik heb nog wat kaarten voor Heerlijk Rotterdam volgende week, dus kom maar op!

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 21 aug 2009, 13:34
is het zo'n honing-sesam snack?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Bchef1
- Berichten: 209
- Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
- Locatie: Den Haag
-
Contacteer:
Bericht
door Bchef1 » 21 aug 2009, 13:37
pisang goreng?
I love defenseless animals, especially in a good gravy
-
Guido
- Berichten: 64
- Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
- Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 22 aug 2009, 11:35
gedroogd fruit?
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 aug 2009, 12:51
welke soort fruit? warm ben je dus
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
RonSchrooten
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Bericht
door RonSchrooten » 23 aug 2009, 09:19
perzik, abrikoos, peer?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
-
Guido
- Berichten: 64
- Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
- Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 23 aug 2009, 10:58
gok een abrikoos
-
ruben
- Berichten: 37
- Lid geworden op: 26 mei 2009, 21:33
Bericht
door ruben » 23 aug 2009, 17:44
Bevroren bouillon
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 23 aug 2009, 20:29
Gedroogde vijg?
-
mark_s
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
- Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 23 aug 2009, 20:36
gedroogde appel
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
-
mark_s
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
- Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 23 aug 2009, 20:41
ik bedacht me net een beignet van appel.... dat zo de buitenkant kunnen verklaren
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 24 aug 2009, 21:50
die vijg was goed van niels.
Gedroogde vijg.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Guido
- Berichten: 64
- Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
- Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 24 aug 2009, 22:48
ja natuurlijk nu zie ik `t
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 26 aug 2009, 17:22
Een nieuwe!
-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 26 aug 2009, 17:25
abrikozen compote?
-
sjaak
- Berichten: 584
- Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
- Locatie: Noordwijk
Bericht
door sjaak » 26 aug 2009, 18:27
gepofte paprika
-
Guido
- Berichten: 64
- Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
- Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 26 aug 2009, 19:08
karamel?
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 26 aug 2009, 19:42
Er zit nog niemand "warm" al hadden alle antwoorden gekund.
-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 26 aug 2009, 20:48
crème brulée?
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 27 aug 2009, 15:25
Nog niet, beetje uitzoomen maar...

-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 27 aug 2009, 15:27
eendenboutje?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 27 aug 2009, 15:29
nee
-
mark_s
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
- Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 27 aug 2009, 15:58
ananas
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 27 aug 2009, 16:13
canard laqué?
-
yrtsap
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
- Locatie: windowsd'nc fedder
Bericht
door yrtsap » 27 aug 2009, 16:19
hmm kippevel
-
mark_s
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
- Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 27 aug 2009, 16:23
drumstick
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
-
RonSchrooten
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Bericht
door RonSchrooten » 27 aug 2009, 21:52
bladerdeeg?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 12:34
Het lijkt een beetje vast te zitten, nu denk ik niet meer...
Tamme eendenborst
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 16:16
Tamme eendenborst was het goede antwoord.
Canard laqué en eendenboutje waren al genoemd en zaten er dus dicht bij.
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 16:22
Wie weet wat dit is? (eigen foto)

-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 06 sep 2009, 16:46
wasabi wortel
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 06 sep 2009, 21:28
uitschieter van een aardappel
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 07 sep 2009, 08:57
Leo heeft het goed, niemand gaat natuurlijk geloven dat dat geen door gestoken kaart is, maar goed.
PS: Ik geef de estafette stok weer door.
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 13:02
Het gaat om het groene! Werd vroeger veel gebruikt bij een zeer bekend gerecht van vis.

-
Niels
- Forum Chef
- Berichten: 659
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
- Locatie: Oostvoorne
-
Contacteer:
Bericht
door Niels » 07 sep 2009, 14:54
Bij sole a la meuniere?
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 15:00
Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze

-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 15:52
Cees schreef:Niels schreef:Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze

geen peterselie .
-
mark_s
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
- Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 07 sep 2009, 16:51
dille
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 17:03
mark_s schreef:dille
nee geen dille
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 18:06
foto is wat vaag (niet scherp) Dus ik maak het wat makkelijker. Het ingredient zie je eigenlijk nergens meer ( in de keuken dan)..op uitzondering daar gelaten.

-
culinairezaken
- Berichten: 31
- Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
- Locatie: Haren
-
Contacteer:
Bericht
door culinairezaken » 08 sep 2009, 18:09
beetje lage resolutie heeft deze foto.
een gokje moet kunnen dacht ik, zeekraal?
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 21:47
Nog een duidelijker beeld:

-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 21:49
Cees schreef:Nog een duidelijker beeld:

Ze stopten het in de grond in een gat.
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 23:37
Cees schreef:mark_s schreef:dille
nee geen dille
Je was trouwens wel warm ...dit wordt eigenlijk altijd met deze bereiding gebruikt. Alleen dit ingredient werd voor de dille eerst gebruikt..en dan heb ik het over heeeel lang geleden. Het werd verder niet opgegeten, maar was puur voor de smaak af te geven.
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 09 sep 2009, 06:15
dennenaald
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 09 sep 2009, 09:04
Maurits schreef:dennenaald
Helemaal goed!! Netjes.

-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 09 sep 2009, 11:06
When there's smoke, there's flavor (Colgin)