Get this Picture
Re: Get this Picture
maag van een vis....
Re: Get this Picture
Geen vis, Geen groente maar vlees....nu iemand weer een idee?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Zwezerik of kalfshersenen?
Re: Get this Picture
gemarineerd gevogeltefilet in port of rode wijn ofzo?
Re: Get this Picture
Koeien oog? 

Re: Get this Picture
Het is een onderdeel van een lam.Leo schreef:
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
lams penis?
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Een molecuul van een lamsXXXXX?
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
Re: Get this Picture
kom op zeg..het kan eenvoudiger..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
lamslever?
lamsnier?
lamsnier?
Re: Get this Picture
Lamszwezerik?
Re: Get this Picture
KNL schreef:lamslever?
lamsnier?
.
1 tegelijk, maar het goede antwoord zit er bij.

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
lamslever?, jah ik kon er echt niet aan uit:)Leo schreef:KNL schreef:lamslever?
lamsnier?
.
1 tegelijk, maar het goede antwoord zit er bij.
Re: Get this Picture
lams nier?
Re: Get this Picture
Lamsnier dan 

Re: Get this Picture
Laat maar ik lig te slapen 

Re: Get this Picture
het was idd de lamsnier.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
gerookte paling
Re: Get this Picture

paling was goed.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
shiso purper
Re: Get this Picture
Rabarber
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Nieuw! Chilli cress?
Re: Get this Picture
bietenblad?
Re: Get this Picture
Koolrabi spruiten
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: Get this Picture
daikon cress?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: Get this Picture
shiso was goed idd.Cees Timmerman schreef:shiso purper
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
verse honing uit de raad
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Kibbeling/lekkerbek
-
- Berichten: 97
- Lid geworden op: 28 mei 2008, 00:57
Re: Get this Picture
Krokante varkens huid
Re: Get this Picture
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Volgens mij heb je gelijk Cees, dit was de minst aangetaste.
Re: Get this Picture
nu weer ontopic.
Maar, het is dus allemaal nog niet.
Maar, het is dus allemaal nog niet.

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Krakeling?
Re: Get this Picture
doet me beetje denken aan airbag granet...?