Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 09:23
Bedoeling is dat we een nieuw spel gaan uitproberen.
Veel voorkomende keuken voorwerpen / producten kunnen we hier als foto uitgesneden aanbieden.
Ben benieuwd
hier is de eerste afbeelding
Voor de laatste foto ga naar
Spring naar de laatste pagina
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Pinxo
- Berichten: 435
- Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
- Locatie: noord-Brabant
Bericht
door Pinxo » 19 jan 2009, 10:14
Heft van een RVS mes?
-
Marielle
- Berichten: 437
- Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Marielle » 19 jan 2009, 11:17
te makkelijk denk ik leo....
-
Pinxo
- Berichten: 435
- Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
- Locatie: noord-Brabant
Bericht
door Pinxo » 19 jan 2009, 11:54
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 16:01
een ham klem.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 19 jan 2009, 17:01
Leo schreef:een ham klem.
Ja volgens mij ook! Lijkt alleen net of er glas in die ring zit?
-
Pinxo
- Berichten: 435
- Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
- Locatie: noord-Brabant
Bericht
door Pinxo » 19 jan 2009, 17:16
is the right answer, makkie dus

-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 22:34
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 22:55
ja microplane om precies te zijn.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 23:00
hmm..toch lastiger dan ik dacht.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:04
ja het is erg lastig, ik was ook al op zoek naar iets moeilijks....Wel leuk idee Leo!
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 23:05
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:07
Mossel met een krabbetje erin?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 23:08
De volgende is voor jullie.
Want, dit gaat te snel.
moet het moeilijker gaan maken..dat is dus duidelijk .

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:14
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:18
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:27
Eierer snijder? by leo
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:28
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 jan 2009, 23:35
het eerste wat ik denk... een verrot maanzaadbroodje....(met heel weinig maanzaad...)

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 19 jan 2009, 23:37

, nee het is eetbaar...
En het is wel een eiersnijder
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 21 jan 2009, 17:05
Het is roodschimmel van kaas.....Dat herkent toch iedereen

.
En hoe zit het met eerste 2 pics?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
jeroenbr
- Berichten: 735
- Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
- Locatie: Drenthe, Beilen
Bericht
door jeroenbr » 21 jan 2009, 17:41
En henne kam en knoflook?

-
roland
- Berichten: 103
- Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58
Bericht
door roland » 22 jan 2009, 00:47
hannekam en mais
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 22 jan 2009, 00:51
yep, hannekam en mais, MAAR petje af voor wie weet waarom het witte mais is.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Tim
- Berichten: 344
- Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06
Bericht
door Tim » 22 jan 2009, 01:03
misschien nog niet rijp?
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 jan 2009, 09:31
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 jan 2009, 11:41
ok, deze dan

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 jan 2009, 12:18
Hmm..wordt dus tijd voor lastige pics...

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 22 jan 2009, 12:25
Dit is leuk, ik doe ook mee.
Vraagteken.jpg
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 jan 2009, 12:40
appelchip
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 22 jan 2009, 12:50
Damn.......
Wordt vervolgd.......
-
jeroenbr
- Berichten: 735
- Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
- Locatie: Drenthe, Beilen
Bericht
door jeroenbr » 22 jan 2009, 13:07
Maurits schreef:yep, hannekam en mais, MAAR petje af voor wie weet waarom het witte mais is.
De kiemen en velletjes zijn verwijderd?
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 22 jan 2009, 15:33
Het is hominy, maiskorrels geweekt in loogwater. En idd dan lossen de vliesjes op, maar er ontwikkelt zich ook een nieuwe smaak. Als je meel maakt van normale maiskorrels krijg je maismeel dat niet echt naar mais smaakt, maar als je het maakt van hominy dan krijg je erg smaakvol meel (masa harina). Die meel heeft de typische smaak van tortillachips.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 23 jan 2009, 01:21
En een nieuwe:
vraagteken2.jpg
-
Marielle
- Berichten: 437
- Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Marielle » 23 jan 2009, 09:07
frituur vet?
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 23 jan 2009, 12:11
mayonaise?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 23 jan 2009, 17:52
gemaakt in de thermomix.......
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 23 jan 2009, 18:14

ben benieuwd of dit nog steeds zo makkelijk is...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 23 jan 2009, 18:19
Is het wel te eten?
Zonder wit zou ik zeggen een rood kletskopje!
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 23 jan 2009, 18:38
ja..het is zeker wel te eten.
Het is nog niet af, dus daar zit de verwarring in.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
sjaak
- Berichten: 584
- Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
- Locatie: Noordwijk
Bericht
door sjaak » 23 jan 2009, 18:41
rode vruchten coulis met slagroom die nog doorgespateld moet worden.
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 23 jan 2009, 18:47
sjaak schreef:rode vruchten coulis met slagroom die nog doorgespateld moet worden.
nee..was het maar zo'n feest.
het is het nog niet bijna...

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Cees
- Berichten: 1081
- Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
- Locatie: Heerenveen
-
Contacteer:
Bericht
door Cees » 23 jan 2009, 22:29
Rood fruit krokantje met creme?
-
jeroenbr
- Berichten: 735
- Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
- Locatie: Drenthe, Beilen
Bericht
door jeroenbr » 23 jan 2009, 22:51
limo factory schreef:gemaakt in de thermomix.......
holandaise?

-
limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
-
Contacteer:
Bericht
door limo factory » 24 jan 2009, 00:17
kan ook maar, mayonaise is ook handig, 10 seconde en het is klaar.........