Foto's gerechten

Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Foto's gerechten

Bericht door limo factory » 24 apr 2008, 21:37

Vroege avond dus ik dacht laat ik eens wat foto's met jullie delen......
Zult met lango.jpg
Bretons zandtaartje.jpg
Chocodessert.jpg

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Foto's gerechten

Bericht door Maurits » 25 apr 2008, 11:52

Dat ziet er fantastisch uit! Lekker en mooi. Misschien kom ik eens naar Streefkerk...
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Leo » 25 apr 2008, 13:05

Er is weinig aan de hand in dit topic de laaste tijd, misschien moeten we hier maar wat gaan posten.

Soort van foto gerechten dump.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Leo » 25 apr 2008, 13:20

Afbeelding
Zeebaars, vongole, buchot mossels, witte bonen.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Foto's gerechten

Bericht door Maurits » 25 apr 2008, 13:23

Ik krijg trek. Leo, is die huid apart gebakken?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Leo » 25 apr 2008, 13:30

zonder huid, maar op brood.

Afbeelding
Oester met ham (pata negra), olijfolie en peper.
geweldig.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Foto's gerechten

Bericht door Pluter » 25 apr 2008, 23:41

Mag ik die laatste van je jatten Leo? Niet 100% mijn ding, maar perfect voor de hut waar ik werk.

Thnx!!
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Leo » 26 apr 2008, 07:37

deze is dan niet echt van mij hoor....
komt uit Docks in Belgie...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Cees » 27 apr 2008, 00:31

Mooie foto's ! Ik vind het leuk om foto's van gerechten te bekijken. Het geeft mij altijd ontzettend veel inspiratie. Laat maar komen die foto's :D
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Capo
Berichten: 31
Lid geworden op: 23 jul 2007, 15:27
Locatie: Maaseik (B)

Re: Foto's gerechten

Bericht door Capo » 04 mei 2008, 00:02

nou ik ook eentje dan ;)

bogaertje
Berichten: 11
Lid geworden op: 26 apr 2008, 16:22

Re: Foto's gerechten

Bericht door bogaertje » 03 jun 2008, 16:03

hier zijn een paar foto's van gerechten
die wij serveren in het restaurant.

Afbeelding
Carpaccio van Langoestines met kaviaar

Afbeelding
slaatje van boontjes en tomaat met truffel olie en kreeft

Afbeelding
tartaar van sint Jacobsvrucht met een dressing en groene mayonaise

Afbeelding
Ganzenlever met gerookte paling en appeltjes

Afbeelding
Sint Jacobsvrucht met aardappeltjes en een lente dressing

Afbeelding
slaatje van gerookte eendenborst

Afbeelding
Ganzenlever in combinatie met mango

Sorry voor de slechte kwaliteit maar het is met de gsm getrokken
MVG Bogaertje

Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06

Re: Foto's gerechten

Bericht door Tim » 17 jun 2008, 22:32

dat "slaatje van eendenborst" lijkt me een behoorlijke hap voor een entrée. vooral omdat hij behoorlijk "royaal" gesneden is.
Flinke schaal btw.
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin

bogaertje
Berichten: 11
Lid geworden op: 26 apr 2008, 16:22

Re: Foto's gerechten

Bericht door bogaertje » 26 jun 2008, 16:48

ja kweet het maar het is een koud hoofdgerecht ...

Thagiz
Berichten: 45
Lid geworden op: 09 feb 2007, 09:16
Locatie: Jubbega

Re: Foto's gerechten

Bericht door Thagiz » 30 jun 2008, 11:19

ziet er mooi uit! waar werk jij bogaertje?

bogaertje
Berichten: 11
Lid geworden op: 26 apr 2008, 16:22

Re: Foto's gerechten

Bericht door bogaertje » 11 jul 2008, 12:58

Restaurant t'stoveke maar ga overwegen om een Cv te sturen naar oud sluis .

daphnis
Berichten: 5
Lid geworden op: 31 jul 2008, 21:20
Locatie: aalst

Re: Foto's gerechten

Bericht door daphnis » 14 aug 2008, 16:04

de vier eerste gerechten zijn bijna identiek aan bruneau (brussel) entreekaart 2 jaar geleden (heb zelf ook nog deze doorgegeven). Staan zelf in zijn boek geloof ik. :wink:

daphnis
Berichten: 5
Lid geworden op: 31 jul 2008, 21:20
Locatie: aalst

Re: Foto's gerechten

Bericht door daphnis » 15 aug 2008, 16:06

vegetarisch 027.jpg

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Foto's gerechten

Bericht door jeroenbr » 17 aug 2008, 12:16

Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Cees » 17 aug 2008, 13:39

jeroenbr schreef:Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...
sommige regels zijn er om gebroken te worden! Tevens vind ik het in dieze gevallen totaal niet storend , maar eerder kunstig! Als nou de hele rand vol ligt is het wat anders! Tevens is het een knipoogje naar basisregels, waarvan je je nog kunt afvragen of sommige basisregels nog wel zo kloppen of belangrijk zijn! Maar goed meningen verschillen!
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Foto's gerechten

Bericht door Leo » 17 aug 2008, 15:34

jeroenbr... ik wacht op jou bijdrage.

eens kijken of iedereen het daar mee eens is.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

ralph geerts

Re: Foto's gerechten

Bericht door ralph geerts » 20 aug 2008, 00:22

de rand is ook bord ;) dus use it :D

daphnis
Berichten: 5
Lid geworden op: 31 jul 2008, 21:20
Locatie: aalst

Re: Foto's gerechten

Bericht door daphnis » 20 aug 2008, 23:37

jeroenbr schreef:Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...
Is waar jeroenbr, het is een schande. Van zoeen gepassioneerde kok als uzelven willen wij allemaal iets bijleren. Hou ons dan aub op de hoogte en stuur wat fotomateriaal door. Zo kan ik leren uit mijn fouten, naar het voorbeeld van een meester! Alvast bedankt :wink:

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Foto's gerechten

Bericht door jeroenbr » 21 aug 2008, 02:01

Mischien was ik wat uit mijn slof geschoten, was totaal niet mijn bedoeling. Maar ik vind persoonlijk het erg lelijk en storend als iets op de rand van het bord ligt. Zullen we er verder maar niet verder op in gaan :oops: ? Bedankt!

Plaats reactie