warm gerookt varkenhaasje sous vide regenereren

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
Plaats reactie
ptcruiser
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 sep 2015, 12:25

warm gerookt varkenhaasje sous vide regenereren

Bericht door ptcruiser » 16 sep 2015, 13:14

Vraagje heb tijdens de week enkele varkenshaasjes gerookt op kern 62 graden , geaccumuleerd in kookzakken en op ijs
Gekoeld ,weet iemand hoelang die in de sous vide moeten en op welke temperatuur

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: warm gerookt varkenhaasje sous vide regenereren

Bericht door Niels » 16 sep 2015, 18:40

Ik zou eens proberen 30 min op 65 graden C. Na dit te testen kan je altijd bijsturen. De varkenshaas wel mooi naast elkaar zo dat de warmte er goed bij kan.

Ik heb benieuwd naar het resultaat!

Plaats reactie