Menu Huwelijk Monaco 2011 - 0/5 : de amuse

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Menu Huwelijk Monaco 2011 - 0/5 : de amuse

Bericht door berexstone » 03 jul 2011, 22:19

EN GUISE DE MISE EN BOUCHE, LE BARBAGIUAN
AS A STARTER, THE BARBAGIUAN
It's a natural guest, a full member of every family in Monaco. Traditional prelude, eaten with the fingers, the summertime Barbagiuan is served in a warm fabric presentation box. Under a silky crust of delicate rissoles stuffed with swisschard (vert de blettes), spinach, leeks, onions, parsley, basil, marjoram and chives, blended together with sheep's milk, ricotta, egg and Parmigiano reggiano, beats a meltingly soft green heart.

Guillaume
Berichten: 24
Lid geworden op: 05 jun 2011, 12:03

Re: Menu Huwelijk Monaco 2011 - 0/5 : de amuse

Bericht door Guillaume » 26 sep 2011, 20:29

Hey Berexstone hoe komt het dat je zoveel afweet van het huwelijk? Was je er zelf bij?

Plaats reactie