Pagina 1 van 1

AUBERGINE-GEITENKAAS TORENTJES

Geplaatst: 31 jan 2011, 10:28
door Cook&Co
AUBERGINE-GEITENKAAS TORENTJES

Benodigdheden (2 personen)
1 aubergine
Olijfolie (Cook&Co)
Peper- en zoutmolen (Cook&Co)
Rolletje zachte verse geitenkaas, in plakjes gesneden
Crema di balsamico (Cook&Co)
Rucola

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Snijd de aubergines in plakjes snijden en bestrijk deze met olijfolie en breng op smaak brengen met versgemalen zout en peper.
Bak de plakjes in een grillpan totdat ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
Maak twee torentjes door de aubergine en geitenkaas om en om te stapelen.
Zet de torentjes, in de oven todat de kaas smelt.
Serveer de torentjes op een bergje rucola en besprenkel het geheel met de crema di balsamico.

http://www.cookandco.nl/recepten" onclick="window.open(this.href);return false;