yoghurt bonbon vullig

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
Plaats reactie
RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

yoghurt bonbon vullig

Bericht door RonSchrooten » 31 jan 2010, 22:26

iemand een receptje van witte bonbonvulling met yoghurt voor me?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door Bchef1 » 01 feb 2010, 15:06

ik heb geen recept maar wellicht kan je hangop maken en deze door witgeslagen boter met suiker mengen zodat je de interieurs kan opspuiten en na licht aanvriezen door de couverture halen.
Beetje experimenteren met de verhoudingen en dan moet het volgens mij wel lukken.
I love defenseless animals, especially in a good gravy

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door jeroenbr » 01 feb 2010, 18:13

Yoghurt drogen en poeder van draaien, dan mengen met je boter

RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door RonSchrooten » 02 feb 2010, 10:33

thanks :) ik ga een beetje freubelen en proberen, gaat goed komen
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

hobbybob
Berichten: 63
Lid geworden op: 13 aug 2009, 07:28

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door hobbybob » 04 feb 2010, 09:32

Hangop maken (even zoeken met google), slagroom stijf slaan en er gesmolten witte chocolade bij doen.
Goed doorspatelen in korte tijd, in spuitzak doen.

Op spuiten op bodems (dunne 'droste flikken') en even hard laten worden. door de chocola halen en afschudden.
Et voila

Vergeet niet om smaakstoffen toe te voegen, bijvoorbeeld likeur en suiker.
verhouding 2/1/1

RonSchrooten
Berichten: 76
Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door RonSchrooten » 05 feb 2010, 00:03

tis gelukt:)

500 gr boter (wit geslagen)
500 gr witte chocolade
500 gr hangop, had iets meer kunnen zijn

toen vulling door de chocolade gehaald, lekker met een licht zuurtje eraan :)
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''

hobbybob
Berichten: 63
Lid geworden op: 13 aug 2009, 07:28

Re: yoghurt bonbon vullig

Bericht door hobbybob » 05 feb 2010, 13:41

500 gr hangop, had iets meer kunnen zijn
Ik schreef ook verhouding 2/1/1 en je deed 1/1/1 :lol:
Gewoon nog een keer proberen, je bent wel met een grote hoeveelheid begonnen!

Plaats reactie