Pagina 1 van 1

Pommes souffle

Geplaatst: 08 feb 2009, 16:59
door Leo
Zag net de pommes souffle weer eens voorbij komen!
Welke aardappel kan je het best hiervoor gebruiken?

[url=mms://wm1.streamzilla.jet-stream.nl/chefsonline/chefs/larive002.wmv]Pommes Souffle op chefsonline[/url]

Afbeelding
Hier op de achtergrond, bij de bokkedoorns.

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 08 feb 2009, 21:01
door Cees
Weet niet welke er het beste voor is, maar op dit moment gebruiken we gewoon agria...en dat gaat prima

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 08 feb 2009, 21:17
door Leo
heb je het zelfde resultaat? en, waar geef je het bij?
Hoe heet frituur je? en waarin?

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 09 feb 2009, 00:25
door jeroenbr
Je hebt een aardappel soort nodig die heel bloemig is.
Je hebt dus oa. keuze uit de: Eigenheimer, Irene of de Resonant

Zie ook
http://www.chefsonline.tv/chefs/detail/ ... uffl%C3%A9

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 09 feb 2009, 15:46
door Cees
Leo schreef:heb je het zelfde resultaat? en, waar geef je het bij?
Hoe heet frituur je? en waarin?
Arachide en ongeveer 170 C

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 24 feb 2009, 01:35
door nickvdwater
Haha toevallig ben ik de kok in dat filpje bij la rive, wij gebruiken de 5kg zakken schone bonken van hanos/sligro. er zit een middel in waardoor ze niet snel verkleuren en je souffle gelijkmatig kleurd

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 24 feb 2009, 12:30
door Cees
nickvdwater schreef:Haha toevallig ben ik de kok in dat filpje bij la rive, wij gebruiken de 5kg zakken schone bonken van hanos/sligro. er zit een middel in waardoor ze niet snel verkleuren en je souffle gelijkmatig kleurd
Dat zijn agria's :)

Re: Pommes souffle

Geplaatst: 01 mar 2011, 13:17
door dverschuur
Aardappels in dunne plakjes snijden,

1 plak bestuiven met aardappel zetmeel
andere plak bestrijken met eiwit

op elkaar vouwen en frituren!