Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Leo » 28 sep 2008, 13:18

Zoek je een recept, idee of bereidingswijze?

Vraag het hier!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

indochine
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 okt 2008, 10:52

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door indochine » 06 nov 2008, 11:28

hallo,
ik ben op zoek naar een recept met suikerbrood(gegrild) dat ik kan verwerken in een voorgerecht.
Wat past hier goed bij.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Leo » 06 nov 2008, 16:10

heb het pas op gebakken ganzenlever. Beetje zoete vruchten compote erbij en knallen maar!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Thom
Berichten: 4
Lid geworden op: 07 nov 2008, 14:42

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Thom » 12 nov 2008, 01:39

Hallo,

ik zou graag es weten van jullie hoe je het best met taartje maakt met zeevruchten in verwerkt (bv langoustine), ik zou het graag willen gebruiken bij een entré!
Ik zou graag iets in de richting van een lauw slaatje maken met advocado mousse met krap en coq.St-J en daarbij zou ik een taartje willen met langoustine in verwerkt!

Iemand een idee?

stefanneman
Berichten: 21
Lid geworden op: 08 nov 2008, 17:40
Locatie: Tessenderlo - B

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door stefanneman » 24 nov 2008, 17:15

Ik heb onlangs een heel lekkere erwtenpuree gegeten, is hier iemand die me het receptje hiervoor kan bezorgen heb al eens iets geprobeerd maar viel niet echt in de smaak om het op zen zachtst uit te drukken. :?

alvast bedankt ,
Stefan.

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door JeroenTrimbos » 27 nov 2008, 20:30

stefanneman schreef:Ik heb onlangs een heel lekkere erwtenpuree gegeten, is hier iemand die me het receptje hiervoor kan bezorgen heb al eens iets geprobeerd maar viel niet echt in de smaak om het op zen zachtst uit te drukken. :?

alvast bedankt ,
Stefan.
Zoals bij de meeste purees:

Groenten gaarkoken in room, zeven en dan doordraaien.
Als je erwten in water kookt en dan pureert is het idd niet te vreten.
Practice what you preach

stefanneman
Berichten: 21
Lid geworden op: 08 nov 2008, 17:40
Locatie: Tessenderlo - B

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door stefanneman » 28 nov 2008, 22:12

En welke erwten gebruik ik het best dan verse/gedroogde ... en in welke verhouding room/erwten om een mooie puree te bekomen.

vriendelijke groeten
Stefan.

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door JeroenTrimbos » 29 nov 2008, 00:18

Nou geloof het of niet voor puree vind ik diepvries erwten het lekkerst, hoef je je niet voor te schamen, deed Cees Helder ook.

De erwten moeten onder staan.

Room koken, erwten erbij, 4 minuten later zeven en pureren.
(beetje roomboter erbij is ook lekker)
Practice what you preach

joke
Berichten: 4
Lid geworden op: 19 dec 2008, 11:51

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door joke » 12 jan 2009, 17:07

175 gram diepvrieserwten met beetje water circa 10 min koken en pureren met 25 gr. boter en 5 teentjes knoflook die je vooraf (ongepeld) geroosterd hebt in oven.
Als teentjes beginnen te kleuren vruchtvlees eruit knijpen.
pureetje op smaak maken en eventueel nog zalviger maken met crème fraîche.

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 12 jan 2009, 19:18

Nou leuk Leo dat we dit mogen vragen, want...ik ben reuze nieuwsgierig hoe je pannenkoeken zo mooi luchtig krijgt met een gaatjesbodem.....niet dat ik ze niet lekker kan bakken, maar die echte luchtigheid is toch wel erg lekker erin! Wie weet?

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Maurits » 12 jan 2009, 21:56

Je weet dat die gaatjes er niet in horen.....dan lekt de stroop erdoorheen (zie KvW, afl. pannenkoeken 2007). Hoe dan ook, bakpoeder zorgt voor gaatjes. Een deel van het eiwit opkloppen en door het beslag vouwen zal ook wel helpen.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 13 jan 2009, 10:15

Dank je wel voor je reactie, Maurits. Ik ben geen profkok, dus wist werkelijk niet dat de gaatjes er eigenlijk niet in horen vanwege het lekken van stroop. Aan deze tip heb ik heel veel, met bakpoeder of opgeklopt eiwit heb ik het nog nooit gedaan, dus ik ga het de eerstvolgende keer uitproberen!

Kjelt
Berichten: 38
Lid geworden op: 05 sep 2008, 21:28

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Kjelt » 17 jan 2009, 00:09

Ik ben al lang op zoek naar een goed recept om eiwitschuim (voor bv hazelnootschuim gebak) te maken. Of hij is te taai of te bros, wie heeft voor mij het echte recept? :D

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 20 jan 2009, 19:43

Okee, waar ik benieuwd naar ben is het verkrijgen van een mooie, zachte malse garing voor een stuk varkensrollade van ruim een pond. Vaak vind ik het stiekum toch nog wat taai als ik de rollade eerst aanbraad en in een schaal met braadvocht leg met een open braadzak eromheen. Daarna 2 uur in de oven op 160 graden. Maar niet tevreden over het resultaat dus......wie o wie van uwen die profs zeit, geeft me het 'geheim' van de perfect gebraden rollade :?: Alvast mijn dank!

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Cees » 20 jan 2009, 20:42

Op een lagere temperatuur en langer garen....als ik het goed herinner dan werk je niet in een profesionele keuken...dus sommigge aparatuur zoals een roner zult jij niet voorhanden hebben( in de roner krijg je het allerbeste resultaat)
Maar als je een oven hebt , dan die op ongeveer 75-80 graden zetten en dan een kerntemperatuur erin steken ...kern naar voorkeur...maar een graadje of 58-65 is prima. Mocht dat je te lang duren, dan zet je de oven op 120 graden. Belangrijk is tevens de kerntemperatuur weer! Als je kern namelijk ook 120 word , dan kun je spreken van taai en droog vlees :P
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 21 jan 2009, 09:42

Ha Cees, dank je voor je antwoord. Ik vermoedde idd dat de taaiheid te maken had met de kerntemperatuur....je hebt het bevestigd. Jaren geleden was ik het hulpje in de keuken van een visresto....daar werden geen varkensrollades bereid :lol: Met jouw antwoord ga ik aan de slag!

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Cees Timmerman » 21 jan 2009, 23:37

Echt mooi varkensvlees (Iberico, wolvarken of Livar) garen op hooguit 65 graden met een kern van 53 a 54. Jammie

Gebruikersavatar
chef-dave
Berichten: 354
Lid geworden op: 12 sep 2008, 08:49
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door chef-dave » 25 jan 2009, 23:41

Esther schreef:Nou leuk Leo dat we dit mogen vragen, want...ik ben reuze nieuwsgierig hoe je pannenkoeken zo mooi luchtig krijgt met een gaatjesbodem.....niet dat ik ze niet lekker kan bakken, maar die echte luchtigheid is toch wel erg lekker erin! Wie weet?
Esther goed recept dat ik van mijn grootmoeder kreeg en sindsdien jaar en dag gebruik is 100 gr bloem, 100 ml volle melk, 100 ml bier (dus geen heineken,lol best een donker tafelbiertje), 200 gr suiker; Het bier zorgt in combinatie met de suiker voor een gisting hetgeen je pannekoek luchtiger en lekkerder maakt.
Smakelijk
Het gras is steeds groener aan de andere zijde. Helaas is het dan ook meestal kunstgras!
Dave

Gebruikersavatar
chef-dave
Berichten: 354
Lid geworden op: 12 sep 2008, 08:49
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door chef-dave » 25 jan 2009, 23:43

Cees Timmerman schreef:Echt mooi varkensvlees (Iberico, wolvarken of Livar) garen op hooguit 65 graden met een kern van 53 a 54. Jammie
Zelf prefereer ik Duke of Berkshire hetgeen voor mij toch wel boven Livar en Iberico gaat, enkel niet makkelijk verkrijgbaar door hun uitvoer politiek.
Het gras is steeds groener aan de andere zijde. Helaas is het dan ook meestal kunstgras!
Dave

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 00:21

chef-dave schreef:
Cees Timmerman schreef:Echt mooi varkensvlees (Iberico, wolvarken of Livar) garen op hooguit 65 graden met een kern van 53 a 54. Jammie
Zelf prefereer ik Duke of Berkshire hetgeen voor mij toch wel boven Livar en Iberico gaat, enkel niet makkelijk verkrijgbaar door hun uitvoer politiek.
Leuk dat je er weer bent:) 2 a 3 maand geleden volgens mij haha!
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Cees Timmerman » 26 jan 2009, 18:25

Ja zeker Dave, een hele lange vakantie?

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 26 jan 2009, 20:02

Ah, dank je wel Dave voor het doorgeven van grootmama,s tip! Ik heb dit nog niet eerder gezien op deze wijze, dus ga het zeker maken! En Maurits.....de opgeklopte eiwitten waren een superluchtig succes, vanavond met z,n allen heeerlijk zitten smullen van de gaatjespannenkoeken! Thanx :D

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Maurits » 26 jan 2009, 20:28

Mooi dat het werkt, Esther.

BTW, over deze quote:
Esther schreef:Dank je wel voor je reactie, Maurits. Ik ben geen profkok, dus wist werkelijk niet dat de gaatjes er eigenlijk niet in horen vanwege het lekken van stroop. Aan deze tip heb ik heel veel, met bakpoeder of opgeklopt eiwit heb ik het nog nooit gedaan, dus ik ga het de eerstvolgende keer uitproberen!
Was niet betuttelend bedoeld, sorry, ik ben ook geen profkok. Ik ben een amateurkok met 'booksmarts' :D
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Esther » 27 jan 2009, 12:39

Het is je direkt vergeven, Maurits! :wink: Je tip was top en daar gaat het toch om?

wouterkik
Berichten: 24
Lid geworden op: 02 dec 2008, 21:16
Locatie: nieuwerkerk

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door wouterkik » 03 mar 2009, 10:30

hallo,
ik wil graag een mouse (uit de kidde) van pata negra ham en heb al flink wat lopen expirimenteren maar ben elke keer niet tevreden over het resultaat. weet iemand daar wel een mooi recept van die ik zou mogen gebruiken?
alvast bedankt

onoff
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 okt 2008, 16:29

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door onoff » 07 mar 2009, 16:42

Recent heb ik in Frankrijk een salade met krokante varkensoor gegeten. Is er hier iemand die dit wel eens heeft gemaakt. Mijn eerste idee zou zijn een confit te maken van de oren. Klopt dit? Alle tips voor de varkensoren zijn welkom.

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door jeroenbr » 07 mar 2009, 18:54

Waarom heb je het niet gevraagt? Eenmaal duidelijk dat jij ook een kok bent en ze kunnen opeens WEL engels praten ..

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Leo » 07 mar 2009, 22:56

varkensoor..nee nog niet op. Althans niet bewust...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

gideon
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2009, 23:10

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door gideon » 28 feb 2011, 16:47

hey,

ben op zoek naar recept van amandelspijs-ijs.
heb het wel gezien bij de horeca-wedstrijden.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Leo » 03 mar 2011, 08:55

echt mega makkelijk
amandels, suikers, ei, citroen schil, beetje sap
exacte verhouding tegen over ei.. is zo op te zoeken..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

cyrano
Berichten: 291
Lid geworden op: 22 jan 2009, 17:46
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door cyrano » 03 mar 2011, 15:24

onoff schreef:Recent heb ik in Frankrijk een salade met krokante varkensoor gegeten. Is er hier iemand die dit wel eens heeft gemaakt. Mijn eerste idee zou zijn een confit te maken van de oren. Klopt dit? Alle tips voor de varkensoren zijn welkom.
Ik heb het al wel gegeten, maar nog niet zelf gemaakt.

Mijn eerste idee zou zijn koken en dan frituren, naar analogie met Chinees krokant varkensvlees. Maar ik kan er natuurlijk mijlenver naast zitten...

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door KNL » 04 mar 2011, 14:28

koken, drogen, frituren, wel oppassen met het kraakbeen is mij verteld...

Biekie
Berichten: 21
Lid geworden op: 25 feb 2011, 15:44

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Biekie » 27 mar 2011, 20:38

Ik heb in mijn moestuin nogal wat brandnetels staan. Normaal gebruik ik die voor het maken van bijvoorbeeld brandnetelgier. Nu heb ik laatst van de jonge toppen brandnetelthee gemaakt. Maar wat zou ik nog meer van brandnetels kunnen maken?

cyrano
Berichten: 291
Lid geworden op: 22 jan 2009, 17:46
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door cyrano » 29 mar 2011, 00:52

Soep, omelet, brood, cake, stoemp, flensjes, pasta...

Eigenlijk veelzijdiger dan spinazie.

Biekie
Berichten: 21
Lid geworden op: 25 feb 2011, 15:44

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Biekie » 29 mar 2011, 10:02

Thanks, ik ga eens zoeken naar wat recepten....

Heb laatst mijn aardpeerknollen gepoot. Ben dus ook al druk om allerlei recepten met aardpeer te verzamelen. :)

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door KNL » 30 mar 2011, 11:48

chips van aardpeer vind'k wel goed

dabbeljoe
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 aug 2010, 20:26

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door dabbeljoe » 22 sep 2011, 09:54

Kan iemand mij vertellen hoe ik speltbrood zonder gist toch luchtig krijg?

lhk
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 nov 2011, 17:08

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door lhk » 08 dec 2011, 20:22

Hallo koks!

Ik ben zelf een thuiskok met grote beperkingen :) die op zoek is naar een leuk dessert voor +- 15 personen, dat thuis eenvoudig de dag ervoor te bereiden valt. Het moet dus iets kouds zijn, dat het bovendien in de koelkast (geen vriezer) kan overleven.

Wie weet er iets leuks? Het mag best een wow-factor hebben, mits het dan wel voor een amateur te maken is.

Ik hoor graag of jullie leuke suggesties hebben!

Frederick
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 okt 2011, 11:30

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Frederick » 07 mar 2012, 09:45

GEZOCHT een receptje waar ik van die lekkere luchtige smeuïge krokant van buiten brionches mee kan creëren ^^ dank bij voorbaat

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door sjaak » 09 mar 2012, 07:42

1150 gr bloem
50 gr gist
50 gr suiker
20 gr zout
8 st eieren
375 gr boter
1 dl melk

rijzen + terugslaan
opbollen en rijzen + terugslaan
rijzen in broodvorm
170 'C 15 min

Frederick
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 okt 2011, 11:30

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Frederick » 13 mar 2012, 12:16

Dankje we gaan het reproduceren conform je receptuur

NicoV
Berichten: 42
Lid geworden op: 13 apr 2009, 10:12
Locatie: Antwerpen, Turnhout

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door NicoV » 22 mar 2012, 16:28

Iemand toevallig een recept met glice ? (texturas),
ik zoek namelijk recept van ijspastille met yuzu hierin word olie met sap tot emulsie gebracht en zo bevrozen,
maar heel aangenaam in de mond.

Bij voorbaat dank.
Food and Taste All The Way !

rickje19
Berichten: 5
Lid geworden op: 02 feb 2012, 22:35

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door rickje19 » 04 apr 2012, 20:04

ben opzoek naar een goed en lekker aardbeien parfait

gr

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door sjaak » 05 apr 2012, 06:09

5 st. eieren
7 st. eidooier
125 gr. suiker
1/4 st. vanille Warm koud slaan

1 ltr. slagroom
75 gr. suiker Lobbig slaan

150 gr. Aardbeien coulie ( e.v.t. blaadje gelatine toevoegen als je wilt dat het even buiten de kast kan blijven staan)

rickje19
Berichten: 5
Lid geworden op: 02 feb 2012, 22:35

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door rickje19 » 05 apr 2012, 08:18

dank u dank u :D

NicoV
Berichten: 42
Lid geworden op: 13 apr 2009, 10:12
Locatie: Antwerpen, Turnhout

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door NicoV » 19 jul 2012, 14:20

NicoV schreef:Iemand toevallig een recept met glice ? (texturas),
ik zoek namelijk recept van ijspastille met yuzu hierin word olie met sap tot emulsie gebracht en zo bevrozen,
maar heel aangenaam in de mond.

Bij voorbaat dank.

Hey,

na lang proberen van verschillende recepten en eigen ideen ben ik met dit eind recept geeindigd,
geeft een zeer aangename ijskoude textuur en gevoel in de mond.

700 gr olijfolie
22 gr glice
700 gr limoensap
220 gr Suikerwater 50-50

olijfolie tot 60 graden, glice toevoegen en oplossen.
afkoelen tot 37 graden en monteren als een mayonaise constant roeren en limoensap scheut per scheut toevoegen.
Tot een lobbige massa word verkregen en dan uitstorten, nachtje diepvries , en uitsteken.


Hopelijk posten jullie je ervaring met dit recept,
Groetjes Nico
Food and Taste All The Way !

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Leo » 21 jul 2012, 20:38

is dat niet heeeeeel zuur?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

pamela43
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 jan 2013, 14:03

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door pamela43 » 15 apr 2013, 19:15

Wie heeft een goed recept van een warme goede gorgonzola-saus voor mij?

Suikerspin86
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 mar 2014, 21:12

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door Suikerspin86 » 13 mar 2014, 21:19

Hallo,
Ik zoek het respect van een bosbessen taart of woudtaart
Het bestaat uit bladerdeeg, rode en zwarte bessen met een zoete vulling en merengue.
Kan iemand mij helpen ? En een goei recept bezorgen ?

Alvast bedankt

BrittH
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 sep 2014, 09:16

Re: Recept gezocht? Koksforum Helpt!

Bericht door BrittH » 16 sep 2014, 16:54

ik ben met spoed op zoek naar een recept voor wodkaschuim!
uit de kidde of met lecithine, maakt niet uit. alles is welkom!
het is voor een soep.

Groetjes Britt. :mrgreen:

Plaats reactie