Gewassen spaghetti en gebarbecuede tomatensaus

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
PetraEnCo
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 jul 2019, 23:21

Gewassen spaghetti en gebarbecuede tomatensaus

Bericht door PetraEnCo » 03 jul 2019, 23:25

Ingrediënten:
- tomatenpassata
- ajuin
- paprika
- zout
- Provençaalse kruiden
- paprikapoeder
- zout
- spaghetti
Recept:
1. Kook de spaghetti.
2. Snijdt de paprika en de ajuin fijn en bak deze in olijfolie of boter. Bak dit aan en met aanbakken bedoel ik echt grondig aanbakken op de hoogste stand van het fornuis. Bakken maar!!! Voeg de tomatenpassata toe. Laat dit lang op het vuur staan op de hoogste stand. Zorg voor wat rook in de keuken, het moet wat verbrand ruiken in de keuken. Zorg ook voor een zwartgeblakerde bodem van de pan. De pan moet helemaal zwart zien onderaan. Dit zorgt voor die lekkere, wat zeg ik, overheerlijke gebarbecuede smaak. Het smaakt zo echt alsof je de tomatensaus op de barbecue hebt gekookt: geweldige smaak.
- Giet de spaghetti af in een vergiet. Was de spaghetti met koud water, zodat die zeker proper is. Niemand wil vuile spaghetti eten. Vandaar deze tip om hem te wassen. Bak nu de spaghetti lichtjes aan.
- Doe de propere spaghetti op een bord en giet de gebarbecuede saus erover.
- Eet smakelijk. PS: was de kom daarna misschien. Die zwartgeblakerde bodem, die voor de overheerlijke barbecue-smaak zorgde, moet immers schoongemaakt worden.

Plaats reactie