Voor recepturen van Pascal Jalhaij : http://www.honigprofessional.nl" onclick="window.open(this.href);return false; of Topic van de jamsessie
Sfeer was erg goed, iedereen had er zin in, en dat kon je eigenlijk wel aan alles merken! Ook Pascal Jalhaij was erg op schik , en dat zorgde voor een gemoedelijke sfeer met zijn allen. Veel gelachen, maar ook serieus als we gerechten gingen afmaken. Thema was smaak , en dat hield bijvoorbeeld in dat als Pascal Jalhaij tegen iemand zij dat er weinig smaak aanzat , dat hij dan niet bedoelde dat er meer zout in moest, Maar meer eigen smaak van de producten die je gebruikt.
Ook waren er nog mensen aanwezig die vinoloog/sommelier waren, en ook spontaan gingen vertellen.
Al met al een zeer geslaagde dag!
Amuse1: Tomaat met creme van gerookte makreel , bloemkool mimosa

Amuse2: Sint Jacobs mossel met een kruidenkorst en ansjovis pasta

Gegrilde tong filet met een moestuintje van rode biet, (truffel)aardappel, knolselder, zeekraal, sinaasappel en hartige sla soorten, eendelever en spinazie

Curry van boerderijhoen en octopus, op smaak gebracht met venkel, fenegriek en cocos, paprika polenta

Long haas van het MRIJ rund, ,met hazelnoot, basilicim pasta, perzik en samosa van witte ui

Soep van griesmeel met “een dubbele ristretto”en granaat appel
