Geen Madrid fusion maar dichterbij en ook erg interessant.
We organiseren in Eindhoven op 20 october een chocolade en patisserie inspiratie dag met workshops.
Er is een erg interessant programma(buiten dat denk ik dat onze winkel al de moeite waard is om te komen bekijken).
Het programma begint om 10 uur met ontvangst in ons grand café om 10:30 beginnen we met de demonstraties en workshops in het culinaire theater en de patisserie.
aanwezig zijn:
Leendert Klaassens met decoraties voor de feestdagen.
Roger van Damme met variaties in zoet en zuur.
het saisonnier patisserieteam met Danny jansen en Marino Rodrigo.
Callebout met presentatie.
Valrhona presentatie kunst in chocolade.
Demonstratie suikertrekken van kunst in suiker.
Patisseriehuis Debailleul.
Didess.
de laatste trends en producten.
Sosa en Texturas.
Proeverij patisserie en wijn.
patissiers en culinair adviseurs van Hanos met demonstraties van de nieuwste producten.
Als je interesse hebt meld je dan aan op http://www.Hanos.nl of bel 040-2925200
of evt door een pb naar mij.
Wim
patisserie workshop.
Re: patisserie workshop.
Ik ben erbij met een klasgenoot!
(moet helemaal uit drenthe komen
)
Een aantal vragen:
- Enthousiaste leerlingen zijn gewoon welkom?
- Wanneer eindigt deze dag, zijn er een paar richtlijnen? (ivm met 2 uur rijstijd)
- Ik noch mijn klasgenoot heeft een hanos klanten nummer, mogen wij het pasje/nummer gebruiken van de chef?
- We werken allebij bij een ander bedrijf, ik schrijf mij in. Moet ik mijn bedrijfs gegevens gebruiken? (hanos pasje is van de chef van mijn klasgenoot)
Alvast bedankt wwinkel!


Een aantal vragen:
- Enthousiaste leerlingen zijn gewoon welkom?
- Wanneer eindigt deze dag, zijn er een paar richtlijnen? (ivm met 2 uur rijstijd)
- Ik noch mijn klasgenoot heeft een hanos klanten nummer, mogen wij het pasje/nummer gebruiken van de chef?
- We werken allebij bij een ander bedrijf, ik schrijf mij in. Moet ik mijn bedrijfs gegevens gebruiken? (hanos pasje is van de chef van mijn klasgenoot)
Alvast bedankt wwinkel!
Re: patisserie workshop.
Hoi Jeroen.
Ik kom ook uit drenthe hoor,, nou ja,, oorspronkelijk dan,,,ben import hier,,.
Je bent gewoon welkom en je kunt inkopen komen doen,,,,
liefst heel veel
het programma presentaties een workshops zal tot een uur of drie duren,,
schrijf je gewoon in, is voor ons prettig te weten hoeveel er komen.
iedereen met interessse is welkom,,ik denk dat het een erg leerzame dag kan zijn.
evt tot maandag?? meld je anders maar eens.
mvg
Wim
Ik kom ook uit drenthe hoor,, nou ja,, oorspronkelijk dan,,,ben import hier,,.
Je bent gewoon welkom en je kunt inkopen komen doen,,,,
liefst heel veel

het programma presentaties een workshops zal tot een uur of drie duren,,
schrijf je gewoon in, is voor ons prettig te weten hoeveel er komen.
iedereen met interessse is welkom,,ik denk dat het een erg leerzame dag kan zijn.
evt tot maandag?? meld je anders maar eens.
mvg
Wim
Re: patisserie workshop.
Tot maandag 

Re: patisserie workshop.
Was slecht geregeld
Koken is een manier van leven.
http://www.kookstudio-eindhoven.nl
http://www.123kookwinkel.nl
Volg ons op twitter: http://www.twitter.com/dekookacademie
http://www.kookstudio-eindhoven.nl
http://www.123kookwinkel.nl
Volg ons op twitter: http://www.twitter.com/dekookacademie
Re: patisserie workshop.
wat was er dan slecht geregeld?-
Re: patisserie workshop.
Het was echt een puinhoop, er werd eigenlijk niets verteld alleen reclame gemaakt voor kant en klaar producten.
Alleen rogier van damme was echt heel goed met zijn zoet zuur verhaal, dat was wel heel interessant.
Misschien beetje late reactie maar beter laat dan nooit.
Alleen rogier van damme was echt heel goed met zijn zoet zuur verhaal, dat was wel heel interessant.
Misschien beetje late reactie maar beter laat dan nooit.
Koken is een manier van leven.
http://www.kookstudio-eindhoven.nl
http://www.123kookwinkel.nl
Volg ons op twitter: http://www.twitter.com/dekookacademie
http://www.kookstudio-eindhoven.nl
http://www.123kookwinkel.nl
Volg ons op twitter: http://www.twitter.com/dekookacademie