Gilden Acedemie

Het forum voor jamsessies & workshops op culinair gebied.
Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Gilden Acedemie

Bericht door Leo » 10 okt 2008, 15:19

http://www.gildenacademie.nl/inschrijven.html

Oktober 20 Masterclass "Vis en Sauzen" door SVH Meesterkok Paul Fagel
Plaats: ROC Eindhoven, Eindhoven, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

Oktober 28 Masterclass "Wijn & Spijs" door Maître Halil Asar en SVH Meesterkok Eric van Loo
Plaats: Restaurant Parkheuvel, Rotterdam, tijd: 14.00 - 18.00 uur.

Oktober 30 Workshop "Koken met moderne apparatuur" door TeamCooking Live voor regio's Zeeland en Zuid-Holland.
Plaats: Rational, Almelo, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 3 Workshop "Bonbons/patisserie" door CLuc Jans van Valrhona België
Plaats: ROC Eindhoven, Eindhoven, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 4 College "Duurzaam ondernemen" door René Brouwer, directuer DOBSC
Plaats: Restaurant Bibelot, Waddinxveen, tijd: 14.00 - 18.00 uur.

November 5 Workshop "Alles over brood" door Carl Siegert
Plaats: Carl Siegert, Harmelen, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 6 Workshop "Koken met moderne apparatuur" door TeamCooking Live voor regio Noord Holland.
Plaats: Rational, Almelo, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 10 Workshop "Koken met moderne apparatuur" door TeamCooking Live voor regio's ZBrabant en Limburg.
Plaats: Rational, Almelo, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 17 College "Managen van gastvrije zorg" door René Drost, directeur bureau HTM
Plaats: Landal Heideheuvel, Beekbergen, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 17 Workshop "Koken met moderne apparatuur" door TeamCooking Live voor regio's Utrecht, Gelderland en Flevoland.
Plaats: Rational, Almelo, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 18 College "Managen van gastvrijheid in de horeca" door René Drost, directeur bureau HTM
Plaats: Restaurant Bibelot, Waddinxveen, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 24 Workshop "Commerciële communicatie" door Jeannine Sok, directeur Sok
Plaats: Landal Heideheuvel, Beekbergen, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 24 Workshop "Koken met moderne apparatuur" door TeamCooking Live voor regio's Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.
Plaats: Rational, Almelo, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

November 25 Workshop "Omgaan met cliënten in de zorg" door Jeannine Sok, directeur Sok
Restaurant Bibelot, Waddinxveen tijd: 13.00 - 17.00 uur.

November 25 Workshop "Koken met cress" door Joeri van Gelder en Jeroen van Ooijen
Koppert Cress, Monster, tijd: 15.00 - 19.00 uur.

December 1 College "Duurzaam ondernemen" door René Brouwer, directuer DOBSC
Plaats: Landal Heideheuvel, Beekbergen, tijd: 14.00 - 18.00 uur.

December 08 Workshop "Personeel, vinden & binden door Frans Heerink, directeur RightStyle
Landgoed het Laer, Ommen, tijd: 15.00 - 19.00 uur.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie