eindwerk menu

Heb je vragen die betrekking hebben tot je huiswerk van school of opleiding? Stel ze hier. Volg de instructies voor een uniforme eenheid op het forum.
Plaats reactie
xtrink
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 sep 2010, 22:01

eindwerk menu

Bericht door xtrink » 20 sep 2010, 22:04

hallo iedereen,

Voor mijn eindwerk aan hotelschool moet ik een frans gastronisch menu samenstellen bestaande uit soep,voorgerecht,hoofdgerecht,nagerecht.

Nu zou ik toch wel wat hulp willen voor de keuze hiervan of enige richtlijnen.
ik dacht aan soep aspergesoep
voorgerecht nog geen idee
hoofdgerecht iets met varken, aangezien onze school wedstrijd varken zoekt school heeft gewonnen kan dit zeker niet mislaan, de vraag is welk stukje van varken en welke garnituren.

dessert: ook nog totaal geen idee aangezien ik niet graag desserts maak :'(

moesten jullie enige tips of richtlijnen hebben alvast bedankt voor ze te posten

Gebruikersavatar
Lissie
Berichten: 73
Lid geworden op: 22 mar 2009, 21:07
Contacteer:

Re: eindwerk menu

Bericht door Lissie » 23 sep 2010, 15:21

Als ik jou was zou ik het eerst zelf verzinnen, het hier plaatsen, en dan om commentaar vragen :)
Ik neem aan dat als je examen gaat doen je wel een gerecht kan verzinnen..

Succes!
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker

Xavier

Re: eindwerk menu

Bericht door Xavier » 23 sep 2010, 17:00

toch geen aspergesoep hé? t'is bijna oktober!

ik zou zeggen, sla eens een paar kookboekjes open van bvb Bocuse...

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: eindwerk menu

Bericht door KNL » 06 nov 2010, 12:31

varkensstaart?

Plaats reactie