Pagina 1 van 1

HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Geplaatst: 01 jun 2010, 18:02
door speklap
hee iedereen ik heb morgen mijn kook examen op school dus ik ging net nog even weer oefenen
mijn dessert is soesjes gevuld met chocolademousse
mijn mousje ging perfect
maar mijn soezendeeg was harstikke dik heb het al zo veel vaker gemaakt maar toen was het gewoon goed heeft iemand een idee hoe het komt dat die zo dik is
met spoed aub aangezien ik morgen ochtend om half tien i de keuken moet staan


groeten nick

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Geplaatst: 07 jun 2010, 09:38
door Emiel
Hey, Eitje te weinig toegevoegd??? Post je receptuur eens! Dan kan iemand het eens bekijken. Misschien kloppen je verhoudingen niet, of heb je per toeval iets verkeerd afgewogen.

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Geplaatst: 07 jun 2010, 19:48
door kruimeltje
Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Geplaatst: 07 jun 2010, 20:25
door Maurits
kruimeltje schreef:Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat
Wat is het klimaatverschil? Zachte vs harde tarwe?

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Geplaatst: 08 jun 2010, 08:12
door yrtsap
die knul heeft al lang en breed examen gedaan... :mrgreen: