HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Heb je vragen die betrekking hebben tot je huiswerk van school of opleiding? Stel ze hier. Volg de instructies voor een uniforme eenheid op het forum.
Plaats reactie
speklap
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 jun 2010, 17:58

HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Bericht door speklap » 01 jun 2010, 18:02

hee iedereen ik heb morgen mijn kook examen op school dus ik ging net nog even weer oefenen
mijn dessert is soesjes gevuld met chocolademousse
mijn mousje ging perfect
maar mijn soezendeeg was harstikke dik heb het al zo veel vaker gemaakt maar toen was het gewoon goed heeft iemand een idee hoe het komt dat die zo dik is
met spoed aub aangezien ik morgen ochtend om half tien i de keuken moet staan


groeten nick

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Bericht door Emiel » 07 jun 2010, 09:38

Hey, Eitje te weinig toegevoegd??? Post je receptuur eens! Dan kan iemand het eens bekijken. Misschien kloppen je verhoudingen niet, of heb je per toeval iets verkeerd afgewogen.

kruimeltje
Berichten: 208
Lid geworden op: 17 sep 2009, 07:18

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Bericht door kruimeltje » 07 jun 2010, 19:48

Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Bericht door Maurits » 07 jun 2010, 20:25

kruimeltje schreef:Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat
Wat is het klimaatverschil? Zachte vs harde tarwe?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP

Bericht door yrtsap » 08 jun 2010, 08:12

die knul heeft al lang en breed examen gedaan... :mrgreen:

Plaats reactie