Pagina 1 van 1

Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 14 nov 2010, 21:25
door Justinuske
Ik ben momenteel bezig met de opleiding voor zelfstandig werkend kok, alleen vraag ik me af of niveau 4 ook echt nut heeft en meer kennis geeft om dit te doen na niveau 3?

Wat zijn jullie meningen?

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 16 nov 2010, 16:53
door Leo
dat weet ik wel zeker!, als je de tijd hebt zou ik zowieso doen.

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 18 nov 2010, 12:16
door berry vervat
zeker doen indd.

ik ben nu ook bezig met mijn specialisatie!
zat eerst ook te twijfelen om die opleiding te gaan doen maar ik heb er totaal geen spijt van dat ik het wel heb gedaan.
je raakt nooit uitgeleerd!

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 25 nov 2010, 23:44
door Tristan
Ik heb ooit het 1e jaar gedaan, maar niet afgemaakt helaas. nu heb ik er spijt van, dus ik zou een ander het zeker aanraden om wel de volledige opleiding te gaan doen, je heb er echt wat aan

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 27 dec 2010, 07:51
door ThomasBE
Om eerlijk te zijn ben ik zelf niet zo gek op lang naar school te gaan als je mikt op koken.
Heb zelf 7 jaar hotelschool achter de rug, 6 jaar basis + 1 jaar specialisatie en om eerlijk te zijn leer je alles wat een hotelschool te bieden heeft in ruim een half jaar tijd werken een kwalitatief restaurant + nog veel meer.

Wat ik WEL belangrijk vind is productkennis en het is jammer om te zien dat scholen hier steeds minder en minder tijd aan besteden.

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 24 jan 2011, 22:43
door FabianJ89
Beste koks,

Kunnen jullie mischien vertellen wat jullie de beste school vinden voor de gespecialiseerd kok opleiding zit nu in mijn laatste jaar zelfstandig werkend kok en wil gespecialiseerd gaan doen maar zou graag zoveel mogelijk advies horen over welke school het best is. Heb al gehoord dat Amsterdam goed is en voor mij is dat qua afstand wel te doen (waarschijnlijk wel veel files maar dat moet maar) en Apeldoorn kan ook wel. Hoor graag jullie ervaringen.

Groeten,

Fabian

Re: Opleiding gespecialiseerd kok

Geplaatst: 04 feb 2011, 01:35
door Martin45
Is gespecialiseerd kok hetzelfde als leidinggevende keuken?

ikzelf zit ook in het 3e jaar van zwk, maar kan geen gespecialiseerd kok opleiding vinden in de regio, maar wel leidinggevend keuken (friesland).