Enquête kweekbox

Vind of schrijf hier je infomatie over de verschillende cursussen en scholen.
Kweekbox
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 sep 2010, 18:59

Enquête kweekbox

Bericht door Kweekbox »

Beste forumleden,

mijn naam is Robert en ik volg een studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente. In het kader van project R, een project dat gedaan moet worden tijdens deze opleiding, is mij en de rest van mijn projectgroep gevraagd om een “kweekbox” te ontwerpen. Een kweekbox, of propagator, is een apparaat waarin verse kruiden kunnen worden geweekt, zonder dat de gebruiker hier veel moeite voor hoeft te doen. De box zal dus automatisch zorgen voor de juiste temperatuur, vochtigheidsgraad, hoeveelheid licht en eventuele andere functies. In de figuur hieronder is een voorbeeld te zien van een propagator.

Afbeelding

Om een goed product neer te kunnen zetten zijn wij erg geïnteresseerd in de wensen van de klant. Zij zullen uiteindelijk met het product moeten werken en daarom is het belangrijk dat het product aan hun wensen voldoet.

De propagator die wij voor ogen hebben zal een vrij luxe product worden en is dan ook met name bedoelt voor (fanatieke) hobbykoks die graag verse kruiden willen gebruiken tijdens het koken, maar niet te veel tijd willen besteden aan het onderhouden van een kruidentuintje. Omdat wij niet genoeg personen, die aan dit profiel voldoen, in onze kenniskring hebben willen wij de leden van dit forum vragen om ons te helpen. Als u mogelijk geïnteresseerd bent in ons product en u uw klantenwensen met ons wilt delen wil ik u vragen om onze enquête in te vullen. (12 vragen) Deelname aan deze enquête is volledig vrijblijvend.

De enquête kunt u hier vinden: http://www.thesistools.com/web/?id=152905" onclick="window.open(this.href);return false;

Ik hoop dat u uw medewerking wilt verlenen aan ons project.

m.v.g.

Robert
Plaats reactie