Vind of schrijf hier je infomatie over de verschillende cursussen en scholen.
-
Yoeri Jonker
- Berichten: 6
- Lid geworden op: 04 dec 2009, 02:33
- Locatie: Helmond
Bericht
door Yoeri Jonker » 04 dec 2009, 03:43
Naast Food & Design op Has, is er nog iets op gebied van koken..
Ik zoek namelijk voor na mijn huidige opleiding een goede opleiding..

-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 04 dec 2009, 08:51
misschien iets op de universiteit?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Bericht
door berexstone » 04 dec 2009, 14:26
Niets overtreft de praktijkervaring natuurlijk.
Maar Alain Ducasse heeft toch een academie in Parijs dacht ik ?
-
Yoeri Jonker
- Berichten: 6
- Lid geworden op: 04 dec 2009, 02:33
- Locatie: Helmond
Bericht
door Yoeri Jonker » 04 dec 2009, 16:27
berexstone schreef:Niets overtreft de praktijkervaring natuurlijk.
Maar Alain Ducasse heeft toch een academie in Parijs dacht ik ?
HAha, parijs, naja ik was wel al van plan na zon soort HBO naar London te gaan om bij Tante Marie de Cordon Blue Intensive class te volgen...
Toch bedankt
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 04 dec 2009, 16:43
wageningen heeft een master voedingstechnologie (oid) met een keuzevak moleculaire gastronomie.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Bericht
door berexstone » 04 dec 2009, 18:09
Yoeri Jonker schreef:berexstone schreef:Niets overtreft de praktijkervaring natuurlijk.
Maar Alain Ducasse heeft toch een academie in Parijs dacht ik ?
HAha, parijs, naja ik was wel al van plan na zon soort HBO naar London te gaan om bij Tante Marie de Cordon Blue Intensive class te volgen...
Toch bedankt
Ja, je hebt natuurlijk wel gelijk Yoeri, voordat Gordon Ramsay in het pand van Tante Marie introk was Tante Marie niet meer dan een eenvoudig buurtrestaurantje in Chelsea waar je nauwelijks meer dan een varkenspootje kon eten...