Zadkine Rotterdam

Vind of schrijf hier je infomatie over de verschillende cursussen en scholen.
Plaats reactie
Nicole
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 nov 2009, 10:44
Locatie: Roosendaal (NB)

Zadkine Rotterdam

Bericht door Nicole »

Hoi,
Ik zal me eerst voorstellen hier op dit forum, ik ben Nicole 39 jaar en sinds een jaar woon ik in Nederland. Van opleiding ben ik opticien en tot nu heb ik ookaltijd als opticien gewerkt. Omdat ik graag kook maar van mezelf vind dat ik de basistechnieken van het koken nooit heb meegekregen heb ik beslist om vanaf november de koksopleiding te gaan volgen in Rotterdam. Ik heb er erg veel zin in en vroeg me af of er nog mensen zijn die daar hun opleiding gevolgd hebben. Wat ik een beetje vreemd vind is dat er veel mensen zijn die het stom vinden om op niveau 2 terug te starten gezien de vooropleiding die ze gehad hebben, voor mij lijkt het niet meer dan logisch om bij het begin te starten maar ja daar zijn de meningen dus over verdeeld...
Groetjes,
Nicole
Gebruikersavatar
culinairezaken
Berichten: 31
Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
Locatie: Haren
Contacteer:

Re: Zadkine Rotterdam

Bericht door culinairezaken »

hallo nicole,

spannende overstap! gewoon uit interesse, waar kom je vandaan?
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.
Nicole
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 nov 2009, 10:44
Locatie: Roosendaal (NB)

Re: Zadkine Rotterdam

Bericht door Nicole »

Ik heb altijd in Kalmthout gewoond, tegen de nederlandse grens dus, nu de grens overgestoken in in Roosendaal beland :D De reden dat ik nu pas met de koksopleiding start is eigenlijk gewoon pure interesse, denk niet dat ik er echt professioneel iets mee ga doen maar je weet nooit natuurlijk.
Plaats reactie