Guide Gault&Millau Schweiz 2015

Al het nieuws over de Michelin sterren, Gault Millau, Lekker
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Guide Gault&Millau Schweiz 2015

Bericht door berexstone » 03 nov 2014, 13:31

De Zwitserse Gault&Millaugids kwam enkele weken geleden uit.

CHEF VAN HET JAAR : Peter Knogl in restaurant "Cheval Blanc" (Hotel "Les Trois Rois") te Basel - 19/20
KOKKIN VAN HET JAAR : Bernadette Lisibach in restaurant "Neue Blumenau" te Lömmenschwil - 16/20

STIJGER VAN HET JAAR - DEUTSCHSCHWEIZ : Christian Geisler in restaurant "Der Kunsthof" te Uznach - 17/20
STIJGER VAN HET JAAR - WESTSCHWEIZ : Jerome Manifacier in restaurant "Vertig'O" ("Hôtel de la Paix") te Genève - 17/20
STIJGER VAN HET JAAR - TICINO : Salvatore Frequente in restaurant "La Brezza" (Hotel "Eden Roc") te Ascona - 17/20
SOMMELIER VAN HET JAAR : Jerome Aké Béda in restaurant "Auberge de l'Onde" te Saint-Saphorin - 15/20

HOTEL VAN HET JAAR : "Park Hotel" (*****) te Vitznau. (In hotel bevinden zich 2 restaurants, één met 17/20, en één met 16/20).

BESTE RESTAURANTS, ZWITZERLAND 2015, Vier koksmutsen en 19/20 :

te Basel : "Restaurant Cheval Blanc" (in hotel "Les Trois Rois")
te Crissier : "Restaurant Benoît Violier"
te Fürstenau : "Schauenstein" (in hotel "Schauenstein, Schloss Restaurant Hôtel)
te Satigny : "Domaine de Châteauvieux"
te Schaffhausen : "Die Fischerzunft"
te Sierre : "Didier de Courten" (in "Hotel Terminus")
te Vufflens-le-Château : "L'Ermitage de Bernard Ravet"

p.s. Robert Speth "Chesery" te Gstaad gaat bestendig en heeft vanouds 3 koksmutsen en 18 punten

Plaats reactie