zoet zure radijs

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
mathijs
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 nov 2015, 07:58

zoet zure radijs

Bericht door mathijs » 20 nov 2015, 08:21

ik wil graag radijsjes op zoet zuur zetten, maar als ik die in z'n geheel op zoetzuur zet verschrompelen ze, dit met en zonder garen in een vacuüm zak. dit heb ik dan 1 dag laten staan.
zonder garen trekt het zuur er minder goed in, het resultaat op bord is daarom minder mooi dan dat de bedoeling is
wie heeft er tips voor me zodat ze mooi rond blijven.

glennovic
Berichten: 6
Lid geworden op: 11 mar 2014, 08:28

Re: zoet zure radijs

Bericht door glennovic » 14 jan 2016, 11:03

Hoi Mathijs,

Ik bewaar mijn radijsjes altijd in de saladiere op ijskoud water. Zo blijven ze mooi van kleur en veranderen ze niet van vorm.
Je kunt ze eventueel a la minute door wat azijn halen voor de smaak.
Hoop dat je hier iets aan hebt.

Groetjes en succes

Plaats reactie