Vitello Tonato en kwartel ei

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Antoine
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 okt 2013, 14:47

Vitello Tonato en kwartel ei

Bericht door Antoine » 22 nov 2013, 14:02

Zit rond 2 verschillende gerechtjes wat te denken:

Vitello tonato: aan welke temperatuur zouden jullie het kalfsvlees in de roner garen en hoelang?

Kwartelei: Aan welke temperatuur in de roner en hoelang (gewoon zo met (in) schaal in de roner)?


Bedankt voor alle hulp!

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Vitello Tonato en kwartel ei

Bericht door jeroenbr » 22 nov 2013, 23:37

het eitje kan op 62 graden voor ~30 minuten
Kalf zal ik garen op ~80 graden

Antoine
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 okt 2013, 14:47

Re: Vitello Tonato en kwartel ei

Bericht door Antoine » 23 nov 2013, 09:32

jeroenbr schreef:het eitje kan op 62 graden voor ~30 minuten
Kalf zal ik garen op ~80 graden

Is dat niet wat hoog?

op passion4food.info lees ik:

62°C gedurende 5 en een half uur.

Plaats reactie