Pagina 1 van 1

Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 04 apr 2012, 08:53
door Jurgen1982
Dag,

Ik heb wat problemen met het op punt krijgen van mijn ijs-sorbet recepten van pacojet...

Ofwel is mijn sorbet te lopend,... of wel te vast...

Iemand ervaringen met pro sorbet? pro crema? Tips nr alcoholsorbets?

Ik maakte een degustatie met oester-geitenkaas-paprika en sorbet van sherry... nu die sorbet stond op 28°, zoals het hoort...
maar dat marcheerde voor geen meter, geen stolling, dusja, lopende sorbet...

Zou er toevallig een boek bestaan? Ik weet, Cnudde (Belgie) heeft een boek uit, maar is niet echt dat... er staan recepten in, maar niet echt tips naar algemeen gebruik bij ijs en sorbet.

alvast hartelijk dank :)

Belgische groeten

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 05 apr 2012, 23:28
door Pluter
http://www.amazon.com/Frozen-Desserts-C ... t_ep_dpt_2" onclick="window.open(this.href);return false;

Deze heeft mij enorm geholpen..

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 14 apr 2012, 09:11
door berry vervat
heb je er een goede stabilisator in zitten?

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 22 mei 2012, 12:24
door Jurgen1982
berry vervat schreef:heb je er een goede stabilisator in zitten?
We hebben prosorbet en procrema staan maar weet niet echt de juiste gebruiken ervan...

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 22 mei 2012, 12:24
door Jurgen1982
Pluter schreef:http://www.amazon.com/Frozen-Desserts-C ... t_ep_dpt_2

Deze heeft mij enorm geholpen..
Hartelijke dank!

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 22 mei 2012, 19:45
door Pluter
Betreffende boekkie is trouwens alleen wat gehaast naar de drukker gebracht lijkt het. Hier vind je 2 pagina's die missen: http://www.scribd.com/doc/14454904/Froz ... orrections" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Sorbet en roomijs pacojet

Geplaatst: 09 jul 2012, 14:43
door Emiel
Jurgen1982 schreef:
berry vervat schreef:heb je er een goede stabilisator in zitten?
We hebben prosorbet en procrema staan maar weet niet echt de juiste gebruiken ervan...
Staat trouwens op de verpakking... Probeer ook eens enkele blaadjes gelatine, scheelt ook.