Bros textuur

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Bros textuur

Bericht door jeroenbr » 22 okt 2011, 20:13

Bros van chocola is mij niet onbekend.
Maar hoe een bros te verkrijgen van bijvoorbeeld lever? Wortel? passievrucht? Noem maar op!
Zelfde vettigheid, zelfde textuur en structuur, zelfde "kraak", zelfde hardheid, maar dan niet van chocolade.

grt

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Bros textuur

Bericht door jeroenbr » 22 okt 2011, 20:23

Oja voor de slimmeriken, ik doel niet op een (gedroogde) spongecake.

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Bros textuur

Bericht door Pluter » 23 okt 2011, 22:33

Origineel idee! Respect als je het voor elkaar krijgt...
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Plaats reactie