PolyScience Anti-Griddle

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

PolyScience Anti-Griddle

Bericht door Leo » 27 mei 2011, 21:49

Afbeelding
De Anti-Griddle is een bakplaat met een twist: in plaats van enorme hitte wordt deze plaat extreem koud. Maar liefst -34,4ºC. Met deze Anti-Griddle kunnen sauzen of puree snel worden bevroren in elk gewenste vorm. Maar helemaal bijzonder zijn half bevroren gerechten, met een krokant bevroren buitenkant en een zacht romige vulling.
Spuit met behulp van een slagroomspuit luchtige substanties op de intens koude plaat en laat dit kortstondig aan beide kanten aanvriezen en een unieke structuur is het resultaat.
Kenmerken:
- formaat bakplaat: 23,8x36x8cm
- temperatuur bakplaat -34,4 ºC
- afmetingen: 40,3x46,7x26,7cm (bxdxh)
- aansluitwaarde: 240V 50Hz 3.5A
€ 1.450,00 incl. BTW
http://www.duikelman.nl/sous/producten.php" onclick="window.open(this.href);return false;


gebruikt iemand dit al?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: PolyScience Anti-Griddle

Bericht door yrtsap » 30 mei 2011, 08:53

alinea gebruikt hem. De machine heb ik ongeveer 3 jaar geleden voor het eerst op de EFFF gezien. Het blad is ter grote voor een A4tje. Omdaar nu 1450 voor te betalen?

Plaats reactie