Boekweitgraan

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Jurgen1982
Berichten: 23
Lid geworden op: 28 nov 2010, 16:01

Boekweitgraan

Bericht door Jurgen1982 » 16 mei 2011, 16:54

Hoi,

Iemand enige ervaring met boekweitgraan?

Belgische groeten

dekkertje
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 jan 2012, 18:44

Re: Boekweitgraan

Bericht door dekkertje » 14 jan 2012, 16:55

Ik heb zelf geen ervaring met boekweitgraan. maar werd wel nieuwsgierig, dus ben gaan google-en. En nu kwam ik op wiki uit die toch wel uitgebreid informatie bevat over boekwet en de toepassingen. Misschien kan het een volgend aanknooppunt zijn naar ervaringen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Boekweit" onclick="window.open(this.href);return false;

Jurgen1982
Berichten: 23
Lid geworden op: 28 nov 2010, 16:01

Re: Boekweitgraan

Bericht door Jurgen1982 » 07 jun 2012, 10:08

wij hebben er ondertussen al enkele malen mee gewerkt:

Als risotto met lamsfilet, lichtgerookt met whisky aroma,...
En gepoft als crunch

Je kan er wel iets leuks mee doen vind ik.

groetjes

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: Boekweitgraan

Bericht door Emiel » 18 sep 2013, 23:33

Ik wil er binnenkort ook mee aan de slag, pof je ze op dezelfde manier als rijst en Quinoa etc.?
Dat lukt me aardig.

Plaats reactie