The Winston CVap Cook & Hold Oven

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

The Winston CVap Cook & Hold Oven

Bericht door Maurits » 11 jan 2011, 09:17

Ik ben nu al een aantal keren op blogs, sites en in het boek "Ideas in Food" de The Winston CVap Cook & Hold Oven tegengekomen. Dat is een innovatieve oven die veel topchefs in de VS gebruiken (bijv. Jean Georges Vongerichten). Het is een lage temperatuur combi-stoomoven, maar dan anders :) . Lees hier meer: http://www.starchefs.com/product_educat ... ndex.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;.

Deze oven zou een veel praktischere oplossing zijn voor sous-vide koken. Je hebt geen vacuumzakken of waterbaden nodig.

Afbeelding
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Scoc
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 dec 2010, 14:50

Re: The Winston CVap Cook & Hold Oven

Bericht door Scoc » 12 jan 2011, 16:55

Ben je van plan deze aan te kopen, Maurits?

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: The Winston CVap Cook & Hold Oven

Bericht door Maurits » 12 jan 2011, 17:18

Nou, nog niet. Ik hoop dat iemand hier er al wat ervaring mee heeft en erover kan vertellen.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie